Skelbiama tikroji vieta, kur gali pabėgti Putinas: „Ten jau viskas paruošta, stulbinamos požeminės bazės ir prabangūs rūmai“  ()

Solovėjus atskleidė, kur Putinas ir elitas gali bėgti po Rusijos Federacijos pralaimėjimo Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbos apie Putino planus pabėgti į Venesuelą ar Argentiną po Rusijos pralaimėjimo kare prieš Ukrainą yra prieštaringos. Kur iš tikrųjų galima evakuoti diktatorių, atsakė žinomas Rusijos analitikas ir istorikas Valerijus Solovėjus.

Jo nuomone, išsakyta per interviu su Gordonu, Putinas ir jo bendrininkai negalės pasislėpti nei Pietų Amerikoje, nei Kuboje.

JAV net nereikės dėti pastangų ieškant Rusijos Federacijos diktatoriaus ir kitų karo nusikaltėlių: vietos valdžia „per 5-10 minučių juos pati išduos, kad užmegztų gerus santykius su Didžiuoju Baltuoju Broliu“.

Solovėjus atmeta galimybę Putiną evakuoti į Venesuelą. Pietų Amerika galbūt yra galimybė trečiojo, daugiausia antrojo ešelono pareigūnams. Rusijos elitui toks scenarijus nėra išeitis.

 

Politologas labiausiai tikėtina skrydžio vieta laiko CAR.

„Afrikoje, ypač Centrinėje Afrikos Respublikoje, yra bazių. Tai požeminės ir iš dalies antžeminės bazės, tai prabangūs rūmai su mikroklimatu... Viskas, ko reikia žmogui. Ir mes žinome šį žmogų, tiksliau, tuos žmones“, – aiškina jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(21)
(6)

Komentarai ()