Skelbiama, kaip vyko Putino vizitas į Mariupolį: kažkas čia ne taip (Video)  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas apsilankė Rusijos kariuomenės nuniokotame Mariupolyje ir, lydimas ministro pirmininko pavaduotojo Marato Chusnulino, apžiūrėjo Filharmonijos salę ir net pasikalbėjo su vietos gyventojais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie politiko vizitą pirmiausia pranešė prokremliška žiniasklaida, o vėliau pasirodė trumpas pranešimas oficialioje valstybės vadovo interneto svetainėje.

Remiantis paskelbta informacija, V. Putinas į okupuotą miestą atskrido sraigtasparniu, po to apvažiavo kelis miesto rajonus, aplankė pakrantę prie jachtklubo, teatro pastatą, memorialines vietas, restauruotą Filharmonijos salę ir Priazovos technikos universitetą.

Propagandistai rašo, kad Nevskio mikrorajone V. Putinas net „pabendravo su vietos gyventojais ir aplankė vieną iš šeimų“.

Vladimiras Putinas taip pat surengė susitikimą Rostove prie Dono esančiame vadavietėje, kur išklausė Generalinio štabo viršininko – gynybos ministro pirmojo pavaduotojo Valerijaus Gerasimovo ir kelių kariuomenės vadų ataskaitas.

Netikėtas V. Putino vizitas sukėlė daug spekuliacijų internete, kai kurie tinklaraštininkai atvirai kalba apie inscenizaciją. Kaip matyti iš paskelbtos filmuotos medžiagos, vizitas vyko naktį, o pats V. Putinas nufilmuotas iš nugaros ir šono, jo nuotraukos neryškios. Kitas dalykas, į kurį atkreipė dėmesį socialinių tinklų vartotojai, buvo tai, kad V. Putinas sankryžoje praleido traktorių, nors paprastai jo vizito metu keliai būna ilgam užblokuoti. Be viso kito, jis beveik nieko ilgesnio nei pora žodžių nepasako.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(3)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: