[ŽT] „Putinas padarys viską, kas įmanoma ir neįmanoma, kad nuskristų į šitą šalį“. Kaip Rusija pažemins Vakarus  (3)

Žinomas žurnalistas Vitalijus Portnikovas pasakė, ko gali griebtis V. Putinas, kad pademonstruotų tarptautinių institucijų neveiksmingumą po Hagos arešto orderio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-20 [ŽT] „Putinas padarys viską, kas įmanoma ir neįmanoma, kad nuskristų į šitą šalį“. Kaip Rusija pažemins Vakarus  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vitalijus Portnikovas sako, kad yra šalių, pasirašiusių Romos statutą, kurios bijo Rusijos prezidento ir gali padėti jam įgyvendinti jo planą diskredituoti tarptautinės teisės normas. Vitalijaus Portnikovo nuomonę galima pamatyti vaizdo įraše „Espreso.TV“ svetainėje „YouTube“.

„Žinoma, įdomiausi dalykai turi nutikti, kai asmuo, kuriam išduotas šis orderis, vyksta į šalį, ratifikavusią Romos statutą, ir čia vyksta eksperimentas“, - teigia žurnalistas. - „Tadžikistanas ratifikavo Romos statutą, ir dabar, jei Putinas skris į Dušanbę, jis ten tikrai bus suimtas. Kiti sako, kad dabar jis paprasčiausiai nevažiuos į Dušanbę. Esmė ta, kad jis skris į Dušanbę, ir nieko neatsitiks. Jie padarys viską, kas įmanoma ir neįmanoma, kad jis skristų į Dušanbę. Pažadu, kad jis tai tikrai padarys, nes jam svarbu pažeminti pasaulio visuomenę. Atvažiavau, ir ką? Taip jis parodys tarptautinės teisės menkumą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(53)
(-47)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: