[ŽT] „Supanikavo akimirksniu“. Raudonojoje aikštėje pasigirdo trenksmas, nufilmuota, kaip reaguoja Putinas (Video)  ()

Tolimas trenksmas išgąsdino Putiną ir svečius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-10 [ŽT] „Supanikavo akimirksniu“. Raudonojoje aikštėje pasigirdo trenksmas, nufilmuota, kaip reaguoja Putinas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti Kremliaus vadovo V. Putino ir jo parado svečių išgąstis, kai Rusijos sostinės centre pasigirdo stiprus trenksmas. Legendinis „sprogimas“ taip išgąsdino senyvus Putino vadovaujamus politikus, kad visi išsigandę sustojo ir nusprendė palaukti, kol viskas nurims.

Komiškas fragmentas buvo transliuojamas tiesiogiai, vėliau vaizdo įrašas išplito socialiniuose tinkluose. Filmuotą medžiagą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Rusijos valdžia taip išgąsdinta karo prieš Ukrainą pasekmių, dronų atakų Kremliui ir partizanų grasinimų, kad net tolimas trenksmas privertė įtraukti galvą į pečius ir sustoti. Tuo pačiu metu vartotojai pažymi, kad Ukraina prisimins kiekvieną NVS lyderį, kuris atvyko pas Putiną ir nusprendė palaikyti Rusijos Federaciją reguliarių raketų atakų Ukrainos teritorijoje fone. Pas Putiną atvyko Kazachstano, Baltarusijos, Armėnijos, Uzbekistano, Tadžikistano ir Kirgizijos vadovai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(11)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: