„Skubiai atšaukė visus susitikimus. Išvežtas į ligoninę“. Lukašenka turi labai rimtų problemų  ()

Baltarusijos lyderis Aleksandras Lukašenka gali sirgti sunkia liga, praneša Baltarusijos žiniasklaida.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-14 „Skubiai atšaukė visus susitikimus. Išvežtas į ligoninę“. Lukašenka turi labai rimtų problemų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Informatoriai, su kuriais bendravo „Nasha Niva“ žurnalistai, teigia, kad Baltarusijos lyderis Aleksandras Lukašenka galimai serga virusine infekcija. Teigiama, kad Lukašenkos sveikatos problemos prasidėjo gegužės pradžioje.

Neteisėtas Baltarusijos vadovas atšaukė visus oficialius susitikimus, suplanuotus pirmosiomis gegužės  dienomis. Be to, stebėdamas Pergalės dienos paradą Maskvoje Lukašenka atrodė išsekęs ir net negalėjo nueiti 300 metrų palei Raudonąją aikštę kartu su kitų valstybių lyderiais. Žurnalistai ant diktatoriaus rankos netgi įžvelgė tvarstį, kuris tarsi rodo, kad Lukašenkai buvo lašinami vaistai.

Lukašenka nepasiliko Kremliuje vakarienei su Rusijos prezidentu ir kitų valstybių vadovais. Iš karto po grįžimo į Minską Baltarusijos lyderis atšaukė visus oficialius renginius ir susitikimus. Žiniasklaidos duomenimis, Baltarusijos lyderis gali sirgti virusine liga ir dar gegužės 5 d. įteikdamas apdovanojimus saugumiečiams Lukašenka jau turėjo problemų su balsu.

 

Oficialiai Aleksandro Lukašenkos sveikatos būklė nekomentuojama. Tačiau neoficialiai sklando gandai, kad Lukašenka guli ligoninėje ir jo būklė bloga.

(33)
(1)
(32)

Komentarai ()