[ŽT] „Situacija labai sudėtinga“. Ždanovas sužinojo, kas nutiko generolui Zalužnui (Video)  ()

Olegas Ždanovas atskleidė tiesą apie generolo Zalužno buvimo vietą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas atskleidė tiesą apie generolo Zalužno, kurio niekas seniai nematė, buvimo vietą. Karo ekspertas patikino, kad su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiuoju vadu viskas gerai: jis gyvas ir sveikas. Tačiau, pirma, jis yra užsiėmęs planuodamas ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą, ir, antra, Zalužnas nėra viešas asmuo, todėl jis retai duoda interviu.

Olego Ždanovo vaizdo įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas paaiškino, kodėl Zalužnas pastaruoju metu niekur nematomas:Jis, ačiū Dievui, yra vietoje. Tegul Dievas jį saugo, jis yra gyvas ir sveikas. Vienintelis dalykas, generolas Zalužnas nėra viešų kalbų gerbėjas. Jis dirba savo darbą (planuoja ir organizuoja kovinius veiksmus), todėl neturi laiko duoti interviu. Ypač dabar, kai tokia sudėtinga operatyvinė situacija Bachmuto kryptimi: bandome perimti iniciatyvą , mums pradeda sektis, todėl generolas užsiėmęs tiesioginėmis pareigomis“.

 

Karo ekspertas pasijuokė iš prieštaringų Rusijos propagandistų pasisakymų apie Zalužną: „Juo labiau, kad Rusijos propaganda prieštaravo pati sau. Užvakar jie sakė, kad jis buvo nužudytas, o šiandien oficialioje vyriausybės spaudoje pasirodė straipsnis, kad neva Zalužnas buvo suimtas kartu su Syrskiu. Tai jie abu buvo nužudyti, dabar, pasirodo, buvo suimti, ir suimti Zelenskio įsakymu. Štai toks kalambūras arba painiava Rusijos Federacijoje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(2)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: