„Už jį kalba neuroninis tinklas“. Lukašenkos vaizdas sukėlė tikrą spėlionių audrą (Foto, Video)  ()

Kalbų apie sveikatos problemas ir gandų apie apnuodijimą Maskvoje fone Aleksandras Lukašenka pasirodė viešumoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-17 „Už jį kalba neuroninis tinklas“. Lukašenkos vaizdas sukėlė tikrą spėlionių audrą (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete buvo paskelbtos atitinkamos nuotraukos, kuriose apsišaukėlis Baltarusijos prezidentas tariamai dirba centriniame oro pajėgų ir oro gynybos pajėgų vadovybės poste. Tačiau pažiūrėjus į nuotraukas kyla keletas klausimų.

Juos aptarė laidų vedėja Jekaterina Soliar ir tarptautinis žurnalistas Aleksejus Burlakovas. Jie pasiūlė, kad šis vaizdo įrašas galėjo būti parengtas iš anksto.

Aleksejus Burlakovas pažymėjo, kad iš pradžių internete buvo paskelbta Lukašenkos nuotrauka, kurioje jis atrodė labai „sufotošopintas“. Tačiau vėliau liko tik vaizdo įrašas, kuriame jo išvaizda taip pat buvo gerokai suredaguota.

„Jis atrodo kaip eksponatas iš vaškinių figūrų muziejaus. Jis kalba tokiu balsu, tarsi miršta. Arba koks nors dirbtinis neuroninis tinklas baigia kalbėti už jį, o jis tik judina lūpas“, – siūlė žurnalistas.

Jis pridūrė apie dar vieną „klaidą“, kai iš pradžių, per gegužės 9-osios paradą, Lukašenkai buvo sutvarstyta viena ranka, o naujuose vaizduose – jau kita.

 

 

Savo ruožtu Jekaterina Soliar atkreipė dėmesį į įdomų faktą, kad Lukašenka tai, kas vyksta treniruočių aikštelėje, stebėjo per vaizdo stebėjimo kameras, o ne tiesiogiai. Ir galbūt tai galėjo būti įrašyta iš anksto. Nes video pasirodė labai staiga, kaip atsakas į visus gandus apie diktatoriaus sveikatą.

 

Tai kelia įdomų klausimą: ar Baltarusija ruošiasi perduoti valdžią Lukašenkos įpėdiniui, ypač jo sūnui Nikolajui.

„Manau, kad ne. Jei Lukašenka tikrai buvo nunuodytas, tada rusams nereikia jo sūnaus. Jie turi mažiausiai 3 žmones, kurie gali pakeisti Lukašenką“, – siūlė žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(4)
(5)

Komentarai ()