[ŽT] Budanovas okupantams pateikė netikėtą pasiūlymą. „Padėsime jus ištraukti iš mėsmalės“ (Video)  ()

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Kyrylo Budanovas kreipėsi į Rusijos okupantus, kviesdamas juos pasiduoti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-23 [ŽT] Budanovas okupantams pateikė netikėtą pasiūlymą. „Padėsime jus ištraukti iš mėsmalės“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žvalgybos vadovas pažymėjo, kad jau daugiau nei metus Kremliaus režimas nesugeba pasiekti nė vieno iš savo tikslų, kurie buvo užsibrėžti invazijos į Ukrainą pradžioje.

Kreipiuosi į rusų karius, kuriems pasisekė išgyventi šturmus ir sudaužytus apkasus – bus dar blogiau. Turite pasirinkimą: mirti arba išgelbėti savo gyvybę. Ukrainoje vykdomas valstybinis projektas „Noriu Gyventi“, kuris padeda Rusijos kariuomenės kariams“, – sakė jis.

Budanovas pažymėjo, kad Ukrainos daliniai jau paėmė šimtus Rusijos karių už fronto linijos, dabar jie yra saugūs, gyvena įprastomis sąlygomis, prižiūrimi Raudonojo kryžiaus. Visi jie pamaitinti, turi galimybę paskambinti į namus ir net gauna siuntinius. Juokinga, bet daug jų vis dar gauna atlyginimus iš Rusijos. Be to, jie turi pasirinkimą: grįžti namo arba išvis negrįžti į Rusiją. Jie galės prašyti prieglobsčio Ukrainoje ir daugelyje kitų Europos Sąjungos šalių.

 

„Galite baigti karą jau dabar, nereikia laukti, kol žūsite ar būsite sunkiai sužeisti! Susisiekite su projektu „Noriu Gyventi“ ir mes padėsime jus ištraukti iš gresiančios mėsmalės“, – reziumavo Budanovas.

(51)
(0)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: