[ŽT] „Zalužnui atlikta kraniotomija.“ Rusai apšalę, ką paskelbė Skabejeva (Video)  ()

O. Skabejeva kartu su Rusijos propagandistais ir toliau mano, kad V. Zalužnas buvo sužeistas per Rusijos apšaudymą Chersone.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O. Skabejeva savo „Telegram“ kanale paskelbė Kremliaus „RIA Novosti“ informaciją, kad V. Zalužnas tariamai buvo sužeistas per raketos smūgį „gegužės pradžioje į vadavietę netoli Chersono“. Rusijos propagandistai rašo, kad V. Zalužnui neva buvo atlikta kraniotomija ir jis nebegalės vadovauti Ukrainos kariuomenei.

Tačiau O. Skabejeva buvo išjuokta socialiniuose tinkluose, nes rusų bandymas nusiraminti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo išvakarėse pasirodė juokingas ir apgailėtinas.

Rusijos propagandistai jau tris savaites tvirtino, kad V. Zalužnas žuvo arba buvo sunkiai sužeistas, tačiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas praėjusį penktadienį netikėtai pasirodė viešumoje, kalbėdamas tuo metu vykusios tarptautinės konferencijos atidaryme. 

 

Tačiau net nepaisant to, O. Skabejeva ir toliau mano, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas yra sunkiai sužeistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(26)
(-22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: