[ŽT] Ataka buvo! Dronas žudikas nufilmavo, kaip rėžiasi į Rusijos karinį laivą (Video)  (1)

Rusijos signalų žvalgybos laivas „Ivan Churs“ neabejotinai susidūrė su autonominiu kateriu-kamikadze. Rusija teigė, kad Ukrainos dronai buvo sunaikinti nepasiekę laivo, bet naujas įrašas įrodo, kad Rusija meluoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš kelias dienas Rusija paskelbė, kad žvalgybos laivas „Ivan Churs“ buvo atakuotas Ukrainai priklausančiais vandeniniais dronais. Buvo skelbiama, kad laivas apsigynė standartiniais ginklais. Tačiau gegužės 25 d. internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip bent vienas dronas pasiekia laivą ir detonuoja arti jo.

Vaizdo įraše matyti, kad laivas iš tikrųjų šaudo į droną, tačiau kulkosvaidžių kulkos jo nepasiekia. Dronas tikrai pasiekė laivą ir turėjo jį apgadinti, net jei „Ivan Churs“ nuplaukė tolyn.

„Ivan Churs“ yra gana nauja žvalgybos laivas, nuleistas į vandenį tik 2013 metais ir pradėjęs tarnybą 2018-aisiais. Tai - 95 metrų ilgio laivas, atliekantis signalų žvalgybos užduotis - jame esanti elektronika yra brangi, o surinkti duomenys padeda Rusijai atakuoti Ukrainos pajėgas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(65)
(2)
(63)

Komentarai (1)