[ŽT] „Noriu atskleisti baisią paslaptį, kas nutiko Zalužnui.“ Ukrainos karininkas skelbia netikėtą video (Video)  (3)

Rusijos žiniasklaida ir aršiausi propagandistai kurį laiką kalba apie tai, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Valerijus Zalužnas yra sunkiai sužeistas ar net galbūt miręs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žiniasklaida skelbė, kad gegužės pradžioje Chersono regione rusų raketa pataikė į Ukrainos pajėgų vadavietę. Tuo metu ten neva buvo ir generolas Valerijus Zalužnas. Rusai džiaugėsi, kad jis neva buvo sužeistas į galvą ir yra kritinės būklės ar netgi miręs. Ukraina šias žinias neigė, bet rusai kartojo, kad ši informacija yra iš patikimų šaltinių, o Zalužnas jau kurį laiką nebuvo matomas viešumoje.

Gegužės 25 d. savo „Telegram“ kanale Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Anatolijus Štefanas paskelbė įrašą, kuriame pranešė - „Blogos naujienos Rusijos propagandai! Noriu atskleisti baisią paslaptį, kas nutiko generolui Zalužnui. Valerijus Fedorovičius jaučiasi gerai ir toliau planuoja Ukrainos žemių išvadavimą nuo rusų įsibrovėlių!

Kamera staiga pasisuka į kitą stalo pusę ir ten - generolas Zalužnas. Be grimo, be paslėpto veido, be kepurės, be tvarsčių.

 

Zalužnas dėkoja ukrainiečiams ir pažymi, kad Ukraina laimės. „Nuoširdžiai dėkoju visiems ukrainiečiams. Kartu mes tikrai laimėsime. Ir ne tik šiandien, bet visada“, - sakė Ukrainos kariuomenės vyriausiasis vadas.

(315)
(8)
(307)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: