[ŽT] „3-ioji puolimo brigada jau juda į pietus. Lyginamas Chersonas.“ Skelbiama apie Ukrainos kontrpuolimą (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys išvardijo karinius įvykius, kurie yra Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo dalis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-30 [ŽT] „3-ioji puolimo brigada jau juda į pietus. Lyginamas Chersonas.“ Skelbiama apie Ukrainos kontrpuolimą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politologas Kyrylas Sazonovas sakė, kad Rusija jau pralaimėjo karą ir ukrainiečių užduotis yra tik išvalyti savo žemę nuo priešo. Be to, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys pabrėžė, kad Ukrainos kariuomenės kontrpuolimas, kurio metu naikinami priešo kariniai taikiniai, jau vyksta.

Kyrylo Sazonovo nuomonę apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų savanoris išjuokė klaidingą žmonių supratimą apie kontrpuolimo pradžią: „Žinoma, ši žinia populiari Rusijoje, todėl visi apie tai kalba, tačiau kontrpuolimas nėra tai, kad Zelenskis tiesiogiai 9:00 val. vakaro pasakys, kad rytoj 7:00 startuosime šen bei ten, tokiomis kryptimis ir visą rytą žygiuosime žingsnis po žingsnio į priekį. Ne. Taip nebus.“

Sazonovas pasakė tiesą apie jau prasidėjusi kontrpuolimą: „Kontrpuolimas jau vyksta. Chersonas jau lyginamas. Mūsiškiai dirba Zaporižioje. Vakar netoli Mariupolio buvo suduotas galingas smūgis Jurivkai (kareivinėse, štabe). Zaporižioje (Polohy miestas) taip pat į technikos sutelkimą. Po truputį į pietus nuo Bachmuto jau juda 3-ioji puolimo brigada. Pamažu 57-oji ir mūsų dalinys persikelia į į šiaurę nuo Bachmuto, kad apsuptų miestą“.

 

„Galbūt jau po truputį kontrpuolimas vyksta. Nemanau, kad tai bus toks didelis žygis. Tai bus nedideli mūsų karių pasistūmėjimai, kurie privers juos padaryti „geros valios gestą“, - mano jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(1)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: