Visame fronte paskelbtas pavojaus signalas. „Skubiai pakeltas rezervas, desantininkai pašalinti iš pozicijų. Visas frontas išdraskytas.“  ()

Kyjivas tyčia vilkina ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-01 Visame fronte paskelbtas pavojaus signalas. „Skubiai pakeltas rezervas, desantininkai pašalinti iš pozicijų. Visas frontas išdraskytas.“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 29-osios naktis Rusijos Federacijos okupacinei armijai buvo itin nervinga. Dėl pavojaus visos pajėgos buvo pakeltos dėl numatomos didelio ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo pradžios. Signalizacija pasirodė esanti netikra.

Šia informacija pasidalijo Rusijos telegramos kanalas „VChK-OGPU“. Šiuo metu nėra oficialaus šios informacijos patvirtinimo, praneša Dialog.UA.

Šaltinis apibūdino nuotaikas Rusijos armijos gretose kaip „labai nervingas“, remdamasis informuotu šaltiniu iš Rusijos pusės. Ginkluotosios pajėgos sustiprina šias nuotaikas savo manevrais, imituodamos puolamuosius veiksmus. Taip, ukrainiečiai savo veikla gegužės 29-osios naktį labai išgąsdino rusų okupantus.

„Visoje fronto linijoje vėl buvo paskelbta apie ginkluotųjų pajėgų puolimą – keli postai pranešė apie išpuolį. Vadovybė pakėlė rezervo grupes, desantininkai buvo atitraukti iš pozicijų Kreminos rajone ir išsiųsti stiprinti sienas Belgorodo srities regione“, – teigė šaltinis.

Vis tik paaiškėjo, kad kontrpuolimo nebuvo.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos išdraskė visą frontą. Nuolat kasa netikrus apkasus, užima pozicijas, kuria netikras artilerijos baterijas. Prie sienos atveža 30-40 vienetų technikos. Rusų vadai iškart panikuoja, o naktį jie grąžina  mašinas atgal į savo pozicijas. Ir taip visą laiką“, – cituojamas šaltinio žodžio šaltinis.

 

Atkreipiame dėmesį, kad, anot buvusio Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjo, Kyjivas tyčia vilkina ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą. Tai, anot jo, yra veiksmingas būdas nuvarginti priešą. Tuo pačiu metu, anot jo, puolimas tuoj prasidės. Tai rodo dažni ginkluotųjų pajėgų smūgiai prieš Rusijos armijos galinius taikinius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(297)
(8)
(289)

Komentarai ()

Susijusios žymos: