„Nervai dreba. Tai neįtikėtina.“ Arestovyčius skelbia, ką daro Zalužnas (Video)  ()

Didysis Ukrainos kontrapuolimas, apie kurį kalbama nuo žiemos, vis dar neprasidėjo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-01 „Nervai dreba. Tai neįtikėtina.“ Arestovyčius skelbia, ką daro Zalužnas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didysis Ukrainos kontrpuolimas, apie kurį kalbama nuo žiemos, vis dar neprasidėjo. Ir šis vėlavimas yra kontrpuolimo dalis. 

Apie tai gegužės 29-osios vakarą Marko Feigino „YouTube“ kanalo eteryje pasakojo Ukrainos politikas, tinklaraštininkas, aktorius, politikos ir karo apžvalgininkas, buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovyčius.

„Puolimo datos niekas neskelbė. Apie tai tik kalbama. Klausimo kaina per didelė, kad būtų bandoma pateisinti kažkieno lūkesčius. Viena stipriausių mūsų karinės ir politinės vadovybės pusė šiame kare yra tai, kad jie nesiruošia pateisinti niekieno lūkesčių. Savo liniją ji vykdo iki aukščiausio laipsnio efektyviai, nekreipdama dėmesio į viešąją nuomonę. Paaiškėjo, kad KGB yra daug labiau priklausoma nuo visuomenės nuomonės nei KVN.. Kiek laiko visuomenė laukia kontrpuolimo? Visi išsekę nuo laukimo. Tačiau tuo pat metu taip veikiame iš karinės būtinybės“, – sakė Arestovyčius.

Pasak jo, nuolatinės kalbos, kad kontrpuolimas tuoj tuoj prasidės, labai slegia Rusijos Federacijos vadovybę ir kariuomenę. Ten jau mėnesį jaučiama didžiulė įtampa dėl pralaimėjimo.

 

Nuostabu, kiek malonumo gali patirti žmogus, drebindamas nervus savo priešui. Kariškiai labai mėgsta tai daryti“, – aiškino buvęs patarėjas.

Jis neabejoja, kad gynybos pajėgų operacija prasidės artimiausiu metu.

„Tai, kad artėja kontrpuolimas, labai aiškiai matosi iš mūsų aviacijos ir artilerijos rezultatų. Begalė taikinių visur: Mariupolyje, Melitopolyje, Berdianske, Luhanske kažką sako. Jie tiesiog šiaip sau to nedarytų. Tokie dalykai daromi prieš puolimą“, – tikino Arestovyčius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(7)
(128)

Komentarai ()

Susijusios žymos: