[ŽT] „Tai genialu. Jis laukia.“ Izraelio ekspertas sužavėtas Zalužno veiksmais (Video)  (1)

Kodėl Zalužnas delsia su kontrpuolimu – Izraelio ekspertas išsakė savo nuomonę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-02 [ŽT] „Tai genialu. Jis laukia.“ Izraelio ekspertas sužavėtas Zalužno veiksmais (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio istorikas Grigorijus Tamaras pirmiausia patikino ukrainiečius, kad kontrpuolimas gali būti sėkmingas ir be aviacijos. Kartu karo analitikas nurodė pavyzdį, kai Izraelio gynybos pajėgos mūšio lauke pasiekė sėkmę be orlaivių. Izraelio karininkas šiuolaikines oro gynybos sistemas laiko verta alternatyva ukrainiečių atveju, jos gali uždengti pėstininkų ir karinės technikos puolamuosius veiksmus.

Grigorijaus Tamaro interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Izraelio gynybos pajėgų atsargos kapitonas išsakė savo nuomonę apie ilgai laukto ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo vėlavimo priežastis: „Jūsų atveju, žinoma, kiekvieno kario gyvybė yra aukso vertės. Tai suprantama, todėl stengiatės kuo labiau sumažinti nuostolius. Beje, noras sumažinti tokio lygio nuostolius, man atrodo, yra vienas iš faktorių, kodėl dar neprasidėjo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas.“

 

Manau, kad jūsų vyriausiasis vadas pasitvirtino kaip labai aukšto lygio specialistas karinių reikalų srityje. Jis suduos smūgį būtent tuo momentu, kai Ukraina turės maksimalią pajėgų ir išteklių koncentraciją, o Rusijos kariuomenė bus kiek įmanoma daugiau dezorganizuota, nes iš tikrųjų pradinė puolimo fazė jau tęsiasi kelias savaites ar apie mėnesį“, – pridūrė Tamaras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(0)
(119)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: