[ŽT] „Viskas. Prasideda.“ Pulkininkas skelbia, ką įsakė Zalužnas (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas teigia, kad Zalužnas jau seniai davė komandą kontratakuoti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-06 [ŽT] „Viskas. Prasideda.“ Pulkininkas skelbia, ką įsakė Zalužnas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Romanas Svitanas atsakė į visiems rūpimą klausimą, kada prasidės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas ir ar atitinkamas įsakymas jau Zalužno duotas. Karo ekspertas pareiškė, kad procesas pradėtas maždaug prieš mėnesį, nes karių dislokavimas užtrunka ilgai.

Svitano nuomonę apie tai, kada vyriausiasis vadas Zalužnas davė komandą pradėti kontrpuolimą, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Pasiruošimas vyksta jau mėnesį, kažkur nuo gegužės pirmos dekados. Greitai tokie dalykai nevyksta. Dešimčių tūkstančių kelių korpusų karių dislokavimas vyksta visą mėnesį, o šiuo metu esame paskutinėje šio dislokavimo fazėje, tai yra iš principo galime sakyti, kad viskas yra paruošta“, – savo požiūrį išsakė karo ekspertas.

 

Tada Svitanas pabrėžė svarbų dalyką: „Ši savaitė yra penktoji. Įsakymas dėl karių pajudėjimo įsakymas iš esmės gautas viename iš paskutinių vadovybės susirinkimų. Tai reiškia, kad data priimta.Ši data jau žinoma tarp karių (bent jau tiems, kam reikia ją žinoti). Klausimas jau išspręstas. Dabar tik klausimas kada ir kokiomis kryptimis, o tai spręs Zalužnas ir galbūt net paskutinę akimirką.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(2)
(104)

Komentarai ()

Susijusios žymos: