[Žinios trumpai] Rusijos kariuomenėje jau prasidėjo riaušės, paskui kareivius važiuoja „egzekucijos būriai“ (Video)  (2)

Apie tai okupantas pasakojo per tardymą Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-13 [Žinios trumpai] Rusijos kariuomenėje jau prasidėjo riaušės, paskui kareivius važiuoja „egzekucijos būriai“ (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nebetiki savo kariuomene ir griebiasi stalininių represijų. Tarp Rusijos kariuomenės jau prasidėjo riaušės.

Sugautas okupantas apie tai papasakojo per apklausą SBU. Pasak jo, kariuomenės vadovybė atnaujino „egzekucijos būrių“ praktiką – ešelonus, kurie seka pagrindines Rusijos Federacijos pajėgas ir žudo norinčius pabėgti.

„Mums buvo duota suprasti, kad negrįšime, nes paskui mus važiavo spec pajėgos, žudydamos dezertyrus, bandančius grįžti namo“, – prisipažįsta rusas.

Anksčiau Rusijos Federacijos gynybos ministerija įsakė sunaikinti Ukrainoje žuvusių savo kariškių kūnus. Atitinkamą vasario 26 d. dokumentą, kurį pasirašė Rusijos Federacijos gynybos viceministras Aleksejus Krivoruchko, paskelbė „Sever“ operatyvinė vadovybė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(2)
(32)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: