[Žinios trumpai] Ukraina skambina visiems Baltarusijos kareiviams ir perspėja, kas jų čia laukia: baltarusiai pašiurpę ir galvoja tik apie pasidavimą (Video)  ()

Dalis Baltarusijos kariuomenės ketina pasiduoti iškart po to, kai kirs Ukrainos sieną, jei Baltarusija pradės tiesioginį karą prieš Ukrainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-26 [Žinios trumpai] Ukraina skambina visiems Baltarusijos kareiviams ir perspėja, kas jų čia laukia: baltarusiai pašiurpę ir galvoja tik apie pasidavimą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip pranešė Censor.NET, tai liudija telefoniniai pokalbiai su Baltarusijos kariškiais.

Įdomu tai, kad Ukraina turi praktiškai visų dabar ir net seniau tarnavusių Baltarusijos kareivių telefonus, įkūrė atskirą tarnybą, kuri skambina kareiviams ir detaliai jiems aiškina kas jų čia laukia.

Iš paviešintų pokalbių matyti, kad Baltarusijos kariai tiesiog pašiurpę nuo minties apie karą – „mes matome, kiek rusų lavonų keliauja per sieną ir su visa kuopa galvojame, ką reikės daryti, jei prasidės karas, kur pasiduoti“.

Sulaukę tokio atsakymo ukrainiečiai duoda telefonų numerius, kuriais reikėtų skambinti kirtus Ukrainos sieną ir laukti tolesnių instrukcijų dėl pasidavimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(51)
(2)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: