[Žinios trumpai] Rusijos ekspertas - „Putino nužudymo tikimybė auga“: išskyrė, kas galėtų tai padaryti  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas karui Ukrainoje prieštaraujančius rusus yra pavadinęs „padugnėmis“ ir „išdavikais“. Tai, kad Putinas bijo savo žmonių, patvirtina ir agresyvi reakcija į protestus, nauji žodžio laisvės suvaržymai, žiniasklaidos ribojimai. Ir, aišku, tai, kad Putinas dienas leidžia bunkeryje ir retai susitinka ir su savo artimiausiais bendražygiais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-27 [Žinios trumpai] Rusijos ekspertas - „Putino nužudymo tikimybė auga“: išskyrė, kas galėtų tai padaryti  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors Putino pyktis auga, tuo pačiu didėja ir atsvara jam. Rusijos ekspertas Nikolajus Petrovas teigia, kad Rusijos elitas nusisuka nuo Putino. Panašią mintį yra išsakęs ir Ukrainos prezidento patarėjas Michailas Podoliakas, kuris teigia, kad Rusijos valdantysis elitas dabar tyčia vengia pasirodyti viešai, bandydamas sukurti atskirtį tarp savęs ir Putino.

Petrovas pateikė ir dar aštresnę nuomonę - pasak jo, tikimybė, kad Putinas bus nužudytas, auga. Karališkojo tarptautinių reikalų instituto ekspertas mano, kad Putinas gali atsidurti savo paties šeimos narių taikiklyje. „Aš manau, kad pasikėsinimas gali būti atliktas moters“, teigia Petrovas. Jis išskyrė kelias galimas Putino žudikes - meilužę, dukrą ir net buvusią žmoną.

Rusijos ekspertė Fiona Hill teigia, kad dabartiniai įvykiai Putinui tikrai turėjo įvaryti baimės dėl jo politinės ateities ir gyvybės. Pastebima, kad Putinas vengia net ir savo politinių bendražygių, gyvi susitikimai dabar yra ypatingai reti.

 

Vladimiras Osečkinas, žmogus, kuris yra ieškomas dėl nusikaltimų Rusijos kalėjimuose paviešinimo, atskleidė, kad kalbėjosi su savo šaltiniais FSB ir išgirdo, kad saugumo organizacijoje auga nepasitenkinimo banga. O nepasitenkinti yra kuo - Rusijos ekonominė situacija prastėja, o saugių kelių palikti avantiūrą Ukrainoje vis mažėja.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(58)
(0)
(58)

Komentarai ()