[Žinios trumpai] Pažemintas Putinas ir aukščiausi kariškiai slepiasi po žeme – net nustatyta kuriose Rusijos vietose galimai yra jų bunkeriai (Foto)  ()

Remiantis naujais „įrodymais“, kai Ukrainoje vyksta žiaurus karas, Vladimiras Putinas ir aukščiausi kariškiai yra įsikūrę itin slaptuose branduoliniuose bunkeriuose.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-31 [Žinios trumpai] Pažemintas Putinas ir aukščiausi kariškiai slepiasi po žeme – net nustatyta kuriose Rusijos vietose galimai yra jų bunkeriai (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak šaltinio, aukščiausių Kremliaus pareigūnų naudojami lėktuvai buvo susekti ir rodo, kad Putinas dalį ar visą savo laiką gali praleisti slėptuvėje netoli Surguto Vakarų Sibire.

Manoma, kad gynybos ministras Sergejus Šoigu yra bunkeryje netoli Ufos Urale, 1200 km į rytus nuo Maskvos, tvirtino tiriamasis žurnalistas Christo Grozevas.

Šoigu keletą savaičių paslaptingai buvo dingęs iš viešumos, o tai pakurstė gandus apie jo sveikatą – buvo paplitę spėliojimai, kad gynybos ministras turėjo širdies problemų.

 

Jo buvimo vietos teoriją remia jo dukra Ksenia Shoigu (31 m.), kuri Ufoje buvo fotografuota gal tris dienas nuo kovo 22 d.

Aukšto saugumo bunkerių naudojimas, jei pasitvirtins, kelia nerimą ir rodo, kad Putinas gali ruoštis dislokuoti branduolinius ginklus ir imtis veiksmų, kurie sukeltų neišvengiamą atsaką.

 

Grozevas, turintis ryšių su britų tyrimų agentūra „Bellingcat“, sakė: „Esu visiškai tikras, kad Shoigu yra bunkeryje. Stebėdami jo lėktuvo judėjimą matome labai dažnus skrydžius į Ufą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(3)
(46)

Komentarai ()