[Žinios trumpai] Rusijai tai bus košmaras: Švedijos parlamente didėja palaikymas NATO, viską nulems Suomijos sprendimas  ()

Antros pagal dydį Švedijos opozicinės partijos lyderis pareiškė, kad jei kaimyninė Suomija pateiks prašymą stoti į NATO, jis pasiūlys partijai pakeisti poziciją. Švedijos demokratų pozicijos pakeitimas reikš perėjimą prie parlamentinės daugumos, pasisakančios už prisijungimą prie Aljanso.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-09 [Žinios trumpai] Rusijai tai bus košmaras: Švedijos parlamente didėja palaikymas NATO, viską nulems Suomijos sprendimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė „Reuters“, informuoja Censor.NET.

Rusijos invazija į Ukrainą paskatino abi šalis apsvarstyti galimybę prisijungti, nors Švedija labiau dvejoja nei Suomija, turinti 1300 kilometrų sieną su Rusija.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6226

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Suomijos vyriausybė pareiškė, kad artimiausiomis savaitėmis paaiškins tolesnius žingsnius dėl galimo narystės sprendimo.

„Dabar pasikeitė tai, kad Suomija labai aiškiai juda narystės NATO link, ir yra daug ženklų, kad tai gali įvykti artimiausiu metu. Tai, kaip ir tai, kad Ukraina, kuri nėra NATO narė, yra visiškai viena, privertė mane pakeisti savo poziciją“, – sakė Švedijos demokratų lyderis Jimmy Akessonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)

Komentarai ()