[Žinios trumpai] Kadyrovas viešai paskelbė apie naują „Kijivo puolimą“, tariamai V. Putino nurodymu (Video)  ()

Čečėnijos lyderis Ramzanas Kadyrovas dar kartą paskelbė apie „puolimą Kijive“, tariamai V. Putino nurodymu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-11 [Žinios trumpai] Kadyrovas viešai paskelbė apie naują „Kijivo puolimą“, tariamai V. Putino nurodymu (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai jis pranešė savo vaizdo žinutėje.

Tuo pat metu R. Kadyrovas kalbėjo apie planus „išvaduoti“ Donecką ir Luhanską, kurie, beje, nuo 2014 metų yra okupuoti „LDNR“ kovotojų.

„Mes išlaisvinsime Luhanską ir Donecką, tai yra Vladimiro Putino iškelta užduotis. O tada paimsime Kijivą ir visus kitus miestus“, – sakė jis.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6204

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Anksčiau kadyroviečiai pasižymėjo okupuotose Ukrainos teritorijose filmuodami inscenizuotus vaizdo įrašus, taip pat darydami skambius pareiškimus apie Mariupolio perėmimą, kurie iškart buvo paneigti.

Pats Kadyrovas teigė, kad neva lankėsi Kijive ir Mariupolyje, o tai vėliau pasirodė esą visiškas melas.

 

Tuo pačiu jau yra įrodymų, kad kadyroviečiai Ukrainoje įvykdė karo nusikaltimus.

Pažymėtina, kad Kijivo meras Vitalijus Kličko neatmeta galimybės, jog okupantai vėl gali bandyti „užimti Kijivą per dvi dienas“.

Savo ruožtu prezidento patarėjas Oleksejus Arestovičius sako, kad karių, kuriuos Rusija pritraukė pulti Ukrainą, nepakaks sostinei užimti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: