[Žinios trumpai] Rusija grasina Suomijai dėl narystės NATO – perkelia karinę techniką Suomijos sienos link (Video)  (11)

Suomijos ministrė pirmininkė Sanna Marin pareiškė, kad ji tikisi, kad jos vyriausybė „prieš vidurvasarį baigs diskusiją“ dėl prašymo dėl narystės NATO. Tačiau į tai labai piktai sureagavo Rusija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-12 [Žinios trumpai] Rusija grasina Suomijai dėl narystės NATO – perkelia karinę techniką Suomijos sienos link (Video)  (11)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos sunkieji ginklai, įskaitant raketų sistemas, juda link sienos su Suomija, praėjus kelioms valandoms po to, kai Rusija perspėjo savo šiaurinę kaimynę neprisijungti prie NATO, pranešė žiniasklaida.

Panašu, kad praėjusią naktį įkeltame nepatvirtintame vaizdo įraše matyti, kaip dvi Rusijos pakrančių gynybos raketų sistemos juda keliu Rusijos sienos pusėje, vedančiu į Helsinkį, pranešė „Daily Mail“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6214

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Manoma, kad raketų sistemos yra K-300P „Bastion-P“ mobilioji pakrančių gynybos sistema, skirta naikinti antvandeninius laivus ir net lėktuvnešius.

Naujausios Suomijos rinkos tyrimų bendrovės apklausos rodo, kad 84 procentai suomių Rusiją laiko „reikšminga karine grėsme“, t.y. 25 procentais daugiau nei praėjusiais metais.

 

Reaguodamas į Marin pareiškimą, Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas eufemistiškai perspėjo, kad toks žingsnis „nepagerins“ saugumo padėties Europoje, o Rusijos įstatymų leidėjas Vladimiras Džabarovas atviriau pridūrė, kad tai reikš „šalies sunaikinimą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(0)
(49)

Komentarai (11)