[Žinios trumpai] Karo ekspertas paaiškino, kaip ir kada Ukraina gali pabandyti atblokuoti Mariupolį: tai būtų sudėtinga, bet gudri taktinė operacija  ()

Viena iš problemų, kuri šiuo metu kelia nerimą visai Ukrainai, yra būtinybė atblokuoti Mariupolį. Kokiomis sąlygomis bus galima atblokuoti miestą?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-14 [Žinios trumpai] Karo ekspertas paaiškino, kaip ir kada Ukraina gali pabandyti atblokuoti Mariupolį: tai būtų sudėtinga, bet gudri taktinė operacija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kariuomenės, pertvarkymo ir nusiginklavimo tyrimo centro ekspertas Mykhailo Samus interviu sakė, kad tokia galimybė atsivers tik rusams pradėjus puolimą. Tai yra, kai jie pradės savo strateginę operaciją Donbase su nestabiliais pietumis. Tada Ukrainos pajėgos turės progą sužaisti keletą kontrpuolimo operacijų variantų. Įskaitant Mariupolio atblokavimą.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6223

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Taip pat kalbame apie veiksmus netoli Chersono: išvalyti krantą ir kirsti Dnieprą, įskaitant Nova Kachovkos sritį. Tada pabandyti supurtyti situaciją Melitopolyje ir Kryme. Tai yra, jei supurtysime situaciją Melitopolio apylinkėse, akivaizdu, kad rusams teks atitraukti pajėgas nuo Mariupolio. Nes kitas mūsų žingsnis gali būti priešpriešiniai veiksmai, skirti blokuoti Rusijos kariuomenę dviem kryptimis.

 

Tačiau vėlgi, tai bus įmanoma tik tada, kai Rusija ims judėti su puolimu ir paliks savo statines pozicijas. Kol kas Mariupolio atblokavimas neįmanomas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: