[Žinios trumpai] Arestovičius paskelbė apie super sudėtingą ir sunkią operaciją Mariupolyje: Azovo pulkas patvirtino, kad tai tiesa, miesto gynyba sustiprėjo (Video)  ()

Jūrų pėstininkams pavyko susijungti su Azovo pulku.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-14 [Žinios trumpai] Arestovičius paskelbė apie super sudėtingą ir sunkią operaciją Mariupolyje: Azovo pulkas patvirtino, kad tai tiesa, miesto gynyba sustiprėjo (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Aleksejus Arestovičius sakė, kad Mariupolyje , apsuptame rusų įsibrovėlių , 36-osios jūrų pėstininkų brigados daliniai dėl sudėtingo ir labai rizikingo manevro susijungė su Azovo pulku.

Apie tai Arestovičius parašė Facebook.

Specialiosios operacijos rezultatus jis pavadino taip:

  • „Azovas“ sulaukė nemažo pastiprinimo;
  • 36-oji brigada išvengė pralaimėjimo dalimis ir gavo papildomų rimtų galimybių, tiesą sakant, gavo antrą šansą;
  • miesto gynėjai, dabar kartu, rimtai sustiprino savo gynybos sritį.
„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6214

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Anot Arestovičiaus, dėl padalinių sujungimo Mariupolio gynybos sistema išaugo ir sustiprėjo.

"Taip nutinka, kai karininkai nepameta galvų, bet tvirtai vadovauja ir kontroliuoja karius. Nepraraskime vilties. Kariuomenė žino, ką daro", – rašė jis.

Pasirodė ir kitų pranešimų, kad Azovo pulkas ir 36-oji atskiroji jūrų pėstininkų brigada iš tiesų sėkmingai suvienijo dalinius Mariupolyje . Kariai persigrupavo ir toliau vykdo kovines užduotis.

Kovotojų susivienijimą patvirtino Mariupolio „Azovo“ ir 36-osios jūrų pėstininkų brigados vadovai – atitinkamai Denisas Prokopenko ir Sergejus Volynas.

 

 „Vakar susibūrėme su ištvermingaisiais jūrų pėstininkų bataliono kovotojais – tikrais kariais, didvyriais, kurie liko ištikimi priesaikai, ištikimi ukrainiečių tautai ir toliau gina miestą kartu su mumis. Tai tikri vyrai, pasirinkę karo kelią. . Nedarykite didvyrių iš dezertyrų ir kovotojų, kurie savo noru pasidavė. Jie pasirinko gėdos kelią. Jokiu būdu šie žmonės neturėtų būti herojizuojami", – sakė Prokopenko.

„Azovo“ vado pareiškimas patvirtina, kad kai kurie 36-osios jūrų pėstininkų brigados kariai pasidavė užpuolikams. Užuominos apie tai mirgėjo spaudoje ir anksčiau, tačiau iš oficialių šaltinių informacijos nebuvo gauta. Ginklus padėjusių karių skaičius vis dar nežinomas.

 

Sergejus Volina papildė Prokopenko žodžius tokiu komentaru: „Su Azovo pulku atlikome sėkmingą operaciją. Prisijungėme prie jų, sėkmingai atlikome persigrupavimą, toliau vykdome kovines užduotis. Mūsų moralė stipri: žinome, kas esame. Darysime viską, ko reikia, kad mūsų kovinė misija būtų sėkmingai įvykdyta."

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(1)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: