[Žinios trumpai] Rusai jo tiesiog nekenčia: kodėl Mariupolis rusams kelia laukinį pyktį dar nuo 2014 metų  ()

Mariupolis augo ir vystėsi nuo 2014 metų ir tapo Europos miestu, kai okupuotame Donecke per šį laiką niekas nepasikeitė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-16 [Žinios trumpai] Rusai jo tiesiog nekenčia: kodėl Mariupolis rusams kelia laukinį pyktį dar nuo 2014 metų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mariupolio meras Vadimas Boičenka mano, kad Rusijos valdžia nusprendė sunaikinti Mariupolį, nes miestas 2014 metais nepasidavė „rusų pasauliui“, o toliau vystėsi ir tapo europietišku.

Pasak UNIAN korespondento, Boičenka tai pasakė per internetinį instruktažą Lvovo žiniasklaidos centre „Ukraina“.

„Jaučiu taip, kad tai yra „kerštas“ už miesto nepaklusnumą 2014–2015 m., kai jie mums pasiūlė vadinamąjį „rusų pasaulį“. Miestas tokio pasiūlymo nenorėjo. Nuo tada miestas sparčiai vystėsi 8 metus. Nutiesėme naujus kelius. Įsigijome naują modernų transportą. Tada statėme infrastruktūrą, ligonines, mokyklų infrastruktūrą, darželius. Miestas tapo Europos ateities miestu, svajonių miestu“, – pabrėžė Boičenka.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6219

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

 

„Per šį laiką Donecke neįvyko nė vieno pokyčio. Todėl tai yra pavydas. Jie sugriovė miestą, kad niekas nepamatytų, kaip jis atgimė ir tapo Europos ateities miestu“, – pridūrė meras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(29)
(1)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: