[Žinios trumpai] JAV skelbia naujas prognozes, kada baigsis karas Ukrainoje – Putinas savo tikslų nekeičia  ()

Rusijos-Ukrainos karas artimiausiu metu tikrai nesibaigs, teigia JAV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV valstybės sekretorius Antony Blinkenas sakė Europos Sąjungos sąjungininkams manantis, kad Rusijos karas su Ukraina gali tęstis iki metų pabaigos, skelbia CNN.

Du Europos pareigūnai sakė, kad konfliktas greitai nesibaigs. Dar du teigė manantys, kad kovos Rytų Ukrainoje gali tęstis dar keturis ar šešis mėnesius, pranešė CNN.

Pareigūnai vis dažniau mano, kad konfliktas neturi greitos pabaigos, o patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Jake'as Sullivanas per balandžio 4 d. Baltųjų rūmų spaudos konferenciją sakė, kad „gali praeiti ne tik kelios savaitės, kol viskas bus pasakyta ir padaryta“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6223

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Kitas karo etapas „gali būti matuojamas mėnesiais ar ilgiau“, – sakė Sullivanas. Tačiau Blinkeno įvertinimas dar labiau prailgina galimą laikotarpį.

Keletas pareigūnų taip pat sakė CNN, kad prezidento Vladimiro Putino kariniai tikslai nesikeičia, nepaisant to, kad jam nepavyko užimti pagrindinių objektų, tokių kaip Kijevas.

 

Kuo ilgiau tęsiasi karas, tuo žiauresnė humanitarinė krizė laukia Ukrainos žmonių. Ir nors pareigūnai pabrėžė, kad tikėtina, kad ir toliau bus tarptautinis pasiryžimas teikti aukšto lygio paramą Ukrainai, jie pripažino, kad gali kilti labai realių praktinių iššūkių, susijusių su ginkluote, kuriuos reikės spręsti karui įsibėgėjus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(0)
(10)

Komentarai ()