[Žinios trumpai] „Mūsų orlaivis ką tik subombardavo penkiaaukštį daugiabutį“ - rusų propagandistas didžiuojasi karo nusikaltimais (Video)  (1)

Tai, kad Rusija atakuoja civilinius pastatus, infrastruktūrą ir žmones, yra plačiai žinoma. Tačiau bet kokius karo nusikaltimus Rusija yra nusiteikusi aršiai neigti. Kita vertus, ne visi propagandistai tai tikriausiai žino.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-18 [Žinios trumpai] „Mūsų orlaivis ką tik subombardavo penkiaaukštį daugiabutį“ - rusų propagandistas didžiuojasi karo nusikaltimais (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų propagandistas Aleksejus Poltoraninas šiuo metu darbuojasi Mariupolyje. PRESS („Žiniasklaida“) ženklu pažymėtą šalmą dėvintis jaunas vyras giria Rusijos pajėgas ir kalba apie tai, kaip tuoj tuoj Mariupolyje bus pasiekta Rusijos pergalė.

Dabar Poltoraninas publikavo vaizdo įrašą, kuriame, kaip jis pats teigia, matomas po Rusijos karinės aviacijos smūgio degantis penkiaaukštis daugiabutis.

Aišku, Poltoraninas turi paaiškinimą - „ten buvo Ukrainos saugumo pareigūnai“. Jokių įrodymų nepateikiama. Dar prieš mėnesį buvo teigiama, kad 80-90 % Mariupolio yra sunaikinta - kas nors turėtų paklausti Poltoranino, ar visuose tuose pastatuose irgi buvo ukrainiečių pareigūnų.

(8)
(0)
(8)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: