[Žinios trumpai] Rusijos draugas teroristas Girkinas pripažino: Rusija Ukrainoje visiškai susimovė, nuostoliai yra baisūs (Video)  ()

Nėra žodžių, kurie būtų pakankamai blogi Igoriui Girkinui apibūdinti. Tačiau absoliuti atmata ir teroristas Igoris Girkinas yra tikras Rusijos draugas, įsivaizduojamų tos šalies interesų gynėjas ir didžiulis jos fanas. Bet net ir jis pripažįsta, kad Rusija Ukrainoje tiesiog visiškai susimovė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-24 [Žinios trumpai] Rusijos draugas teroristas Girkinas pripažino: Rusija Ukrainoje visiškai susimovė, nuostoliai yra baisūs (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristas Girkinas yra Rusijos kariuomenės veteranas, FSB agentas, buvęs apsimetėliškos Donecko Liaudies Respublikos ministras ir karinių pajėgų vadas. Jis prisidėjo prie bandymų atplėšti Donbasą nuo Ukrainos, Krymo aneksijos ir Malaizijos civilinio lainerio numušimo 2014 metais. Girkinui šiemet sukanka 52, bet jo darbų užtektų kelių teroristų gyvenimams užpildyti - Bosnija, Čečėnija, Padniestrė ar Ukraina - kruvinu batu Girkinas žygiavo per bet kokią žemę, į kurią Rusija bedė pirštu.

Tačiau Girkinas per savo darbus iš tikrųjų sukaupė daug karinės patirties, kuri dabar jam leidžia vertinti operacijas ir pajėgų pasiruošimą. Ir dabar jis negaili kritikos savo mylimiausioms pajėgoms pasaulyje.

Internete pasirodžiusiame vaizdo įraše Girkinas giria Ukrainos pajėgų pasipriešinimą. „Tai yra pakankamai rimta karinė galia, prieš kurią turi kovoti rimtai. Rezultatas - jų negalima užmėtyti kepurėmis. Lūkesčiai, kad Ukraina kris per daugiausiai dvi savaites, neišsipildė“, teigė Girkinas. Jis pabrėžė, kad Ukrainos pajėgos nėra tokios, kokios buvo 2014 ar 2015 metais.

Girkinas teigia, kad Ukraina labai gerai permetinėja savo pajėgas - atitraukia jas, kada reikia, ir pasiunčia jas ten, kur jos gali sukelti didesnių nuostolių rusams. Teroristas pripažino, kad karas nesibaigs Mykolajivo, Odesos ir net Donbaso „išlaisvinimu“ - net ir užėmus šias teritorijas Ukraina nebūtų palaužta. Girkino nuomone, Rusija privalo užimti Kyjivą ar priversti jį pasiduoti.

 

„Kuo ilgiau tęsis šis karas, tuo didesnė tikimybė, kad atskiros NATO šalys įsitrauks tiesiogiai arba netiesiogiai. Dabar nemanau, kad gegužę įmanoma visiškai nugalėti priešą Donecke, jei apskritai tai įmanoma padaryti“, sakė Girkinas.

Jis taip pat pripažino, kad Rusijos nuostoliai Ukrainoje yra milžiniški ir pabrėžė Ukrainos karinę kompetenciją.

(45)
(1)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: