[Žinios trumpai] Kaip veiksmo filme: vaizdo kamera užfiksavo, kaip iš tikro įvyko ataka prieš vadinamąjį Uždniestrės Valstybės saugumo ministerijos pastatą (Video)  ()

Tiraspolio žiniasklaida paviešino vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuotas įtariamas išpuolis prieš vadinamąjį Uždniestrės Valstybės saugumo ministerijos pastatą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-28 [Žinios trumpai] Kaip veiksmo filme: vaizdo kamera užfiksavo, kaip iš tikro įvyko ataka prieš vadinamąjį Uždniestrės Valstybės saugumo ministerijos pastatą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įraše, kurį užfiksavo stebėjimo kamera, matyti, kaip trys vyrai išlipa iš automobilio ir šaudo iš granatsvaidžių. Vėliau jie meta ginklus, sėda į automobilį ir pasišalina nepastebėti.

Išpuolis įvyko pirmadienio popietę, kai antrąją Velykų (stačiatikių) dieną pastatas buvo beveik tuščias. Po tariamo išpuolio Tiraspolyje prorusiškų separatistų administracija antradienio rytą paskelbė apie du sprogimus telekomunikacijų antenose Grigoriopolio rajone, o trečiadienį pareiškė, kad prie Kobasnos amunicijos sandėlio buvo paleisti šūviai iš Ukrainos pusės.

Tiraspolis tvirtino, kad „pėdsakai“ veda į Ukrainą, tačiau tiesiogiai nekaltino Kyjivo vadovybės.

 

Moldovos Respublikos prezidentė Maia Sandu antradienį kalbėjo apie įtampą tarp Uždniestrės pajėgų.

„Mūsų analizė rodo, kad tarp skirtingų jėgų regione tvyro įtampa, todėl Uždniestrės regionas tampa pažeidžiamas ir daro įtaką Moldovos Respublikai. Smerkiame bet kokius veiksmus ir bandymus kelti pavojų Moldovos Respublikos saugumui. Kišiniovas primygtinai reikalauja taikaus regiono reguliavimo“, – sakė Maia Sandu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()