[Žinios trumpai] Paviešintas unikalus vaizdo įrašas iš Mariupolio, kaip rusai patenka į apšaudymą - „buvo okupantas ir nebėra okupanto“ (Video)  ()

„Azovstal“ gamykla yra apsupta ir nuolat atakuojama, bet Mariupolio gynėjai vis dar kovoja. „Buvo okupantas ir nebėra okupanto“, vaizdo įrašą pakomentavo Mariupolio meto patarėjas Piotras Andriuščenko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-29 [Žinios trumpai] Paviešintas unikalus vaizdo įrašas iš Mariupolio, kaip rusai patenka į apšaudymą - „buvo okupantas ir nebėra okupanto“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Andriuščenko pasidalino vaizdo įrašu, kuriame, kaip jis sako, yra unikalūs vaizdai - iš tikrųjų kovojantys Kadyrovo kariai. Taip politikas teigia todėl, kad patys kadyroviečiai dažnai dalinasi vaizdo įrašais, kuriuose jie šaudo į šviesoforus, tuščius pastatus ar apskritai į nieką.

Šįkart matome bėgančius rusų karius. Grupelė jų nubėga į pastato vidų, bet vienas karys pašautas krenta ir turi būti nutemptas į priedangą.

Teigiama, kad šie vaizdai filmuoti „Azovstal“ gamyklos teritorijoje - vienintelėje vietoje, kur „Azov“ ir Ukrainos jūrų pėstininkai vis dar priešinasi. Nors Putinas nurodė gamyklos nešturmuoti, kautynės niekada nesustojo.

 

Volodymyras Zelenskis teigė, kad šiandien planuojama evakuoti „Azovstal“ gamyklos požemiuose esančius civilius. Plano detalės nebuvo paskelbtos, bet tikriausiai tai - Jungtinių Tautų generalinio sekretoriaus Antonio Guterreso darbo rezultatas. Jis pasikalbėjo su Putinu, o tuomet atvyko į Kyjivą.

(58)
(1)
(57)

Komentarai ()

Susijusios žymos: