[Žinios trumpai] Teroristo Girkino žodžiai apie Ukrainos smūgį Krymo tiltui sukėlė paniką tarp išdavikų  (9)

Vietos išdavikai okupuotame Kryme labai sunerimo po teroristo Igorio Girkino žodžių, kad Ukraina gali smogti Krymo tiltui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-06 [Žinios trumpai] Teroristo Girkino žodžiai apie Ukrainos smūgį Krymo tiltui sukėlė paniką tarp išdavikų  (9)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Girkinas savo „YouTube“ tinklaraštyje patvirtino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi galimybę susprogdinti Krymo tiltą, jei Rusija tą patį padarys su tiltais žemyninėje Ukrainoje.

Taip FSB teroristas pakomentavo neseniai pasirodžiusį Ukrainos prezidento patarėjo Oleksijaus Arestovičiaus pareiškimą.

Rusijos kovotojas pažymėjo, kad Ukraina tai padarys bet kokiu atveju, „kai manys, kad tai įmanoma ir naudinga“. I. Girkinas pateikė pavyzdį, kaip neseniai Ukrainos ginkluotosios pajėgos nuskandino kreiserį „Maskva“.

„Ir tai, kad jie gali pataikyti, „Maskvos“ kreiseris yra liudininkas, kad jie gali. Atsiprašau, nuskandinti Juodosios jūros laivyno flagmaną nėra taip paprasta... Nepaisant to, jie nuskandino jį keliomis priešlaivinėmis raketomis. Todėl teoriškai su brangių „Vakarų partnerių“ pagalba, jie po kurio laiko gali paleisti raketą į Krymo tiltą. Vis tiek anksčiau ar vėliau tai padarys“, – sakė kovotojas.

Kai kurie vartotojai socialiniuose tinkluose rašė jau išvykę iš pusiasalio, kažkas kritikavo Putiną dėl neapdairumo ir pan.:

  • „Išvažiavau iš pusiasalio prieš savaitę... Palikau viską: namus, baldus, daiktus, bet liksiu gyvas ir nenukentėjęs“.
  • „Kol mūsų kariuomenė bus parade, ukrainiečiai įžengs į Krymą. Štai prisimink mano prognozes“.
  • „Deja, su ginklais, kuriuos davė amerikiečiai, tilto susprogdinimas yra tik laiko klausimas. Pritariu I. Girkinui“.
  • „Ukraina gauna naujų ginklų kiekvieną dieną ir grėsmės lygis darosi vis aukštesnis“.
  • „Belieka tik susprogdinti tiltą – ir viskas, mes esame spąstuose. Turite išeiti, kol dar turite galimybę“.
  • „Už Mariupolį, aišku, jie nieko nepagailės. Tačiau net ir čia, tarp saviškių, daugelis pradėjo kalbėti, kad yra pasirengę grįžti į Ukrainos chuntą. Šie geradariai bus pirmieji, kurie nutekins informaciją apie tai, kas nutiko pusiasalyje, taip pat klijuos ženklus“.
  • „Su ukrainiečiais nesusitvarkė. Dabar NATO šalis stos į konfrontaciją. Tada tikrai mums galas“.
  • „Ukrainiečiai neatleis už Bučą ir Mariupolį. Jie labai susierzinę ir atkeršys mūsų nepasigailėdami. Su naujais ginklais iš Vakarų jie netrukus pradės puolimą. Dabar jų niekas nesustabdys. Nusprendžiau pasiimti šeimą ir išvykti“.
  • „Tai tik rodo, kad jis (I. Girkinas – red.) suprato, kad V. Putinas pralaimėjo karą. Manau, kad reikia susitarti su Ukraina, kitaip, susigrąžinę Krymą, mus tiesiog nužudys“.
  • „Gegužės 1 d. mes kaip grupė ketiname išvykti iš Krymo. 2014 metais perėjome į Rusijos pusę, kuri pažadėjo mus apsaugoti. Dabar esame priversti bėgti iš pusiasalio. Rusija turi suteikti mums pastogę – ir kuo daugiau mūsų važiuos į Krasnodarą, tuo labiau galėsime daryti įtaką Krasnodaro valdžiai“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(44)
(0)
(44)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: