[Žinios trumpai] Donecko pseudorespublikos teroristų lyderis Pušilinas paskelbė sprendimą dėl „Azovstal“ gynėjų  ()

„Azovstal“ bunkeriuose esantys paskutiniai Mariupolio gyvenai kasdien atakuojami iš oro. Trūksta atsargų, kai kurių sužeistųjų būklė yra labai prasta, o išeičių iš šios situacijos praktiškai nėra. Separatistinės Donecko Liaudies Respublikos lyderis teroristas Denisas Pušilinas paskelbė, koks sprendimas priimtas dėl „Azovstal“ požemiuose esančių karių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-13 [Žinios trumpai] Donecko pseudorespublikos teroristų lyderis Pušilinas paskelbė sprendimą dėl „Azovstal“ gynėjų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina vis dar ieško ir diplomatinio šios situacijos sprendimo. Bandoma išsiderėti mainus, kad kariai galėtų palikti „Azovstal“. Ukraina turi galvoti ir apie karinius šios problemos sprendimo būdus, tačiau laiko yra labai mažai.

„Ten viskas einasi labai sklandžiai, viskas labai aišku. Nebėra civilių, todėl mūsų daliniai šaltomis galvomis, gerai apskaičiuotai privesti šią situaciją prie logiškos išvados“, teigė teroristas Pušilinas.

Pasak jo, Rusija neatsakys į prašymus ištraukti „Azovstal“ gynėjus. „Kodėl jie nusprendė, kad išorinės jėgos kreips į tai dėmesį? [...] Kalbu apie kokį tai ištraukimą. Klausykit, bet tai nėra ištraukimas. Jie bando rasti būtų garbingai pasiduoti. Bet kas yra garbingas pasidavimas? Kodėl mes turime eiti tuo keliu?“, teigė Pušilinas.

Jis kvietė Mariupolio gynėjus sudėti ginklus ir stoti prieš tribunolą. Jie būtų teisiami, nes Pušilino ir kitų teroristų galvose, Mariupolis yra Donecko Liaudies Respublikos miestas. Jis patenka į administracines Donecko ribas, todėl Ukrainos pajėgų buvimas jame, pasak separatistų logikos, yra nelegalus. Pats Pušilinas gerai žino, kas yra legalu ir nelegalu, nes prieš tapdamas teroristu jis buvo įsitraukęs į garsiąją sukčiavimo schemą MMM. Be to, daug „Azovstal“ požemiuose esančių karių yra iš „Azov“ pulko, o juos Rusija žymi kaip nacius.

(7)
(17)
(-10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: