[Žinios trumpai] „Černobajevka 20“: ukrainiečiai sudaužė kažką galingo – rusiškos amunicijos detonavimas tęsėsi labai ilgai  (2)

Ukrainos ginkluotosios pajėgos prie Chersono vėl sumušė Rusijos karius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-16 [Žinios trumpai] „Černobajevka 20“: ukrainiečiai sudaužė kažką galingo – rusiškos amunicijos detonavimas tęsėsi labai ilgai  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė vėl bandė įsitvirtinti Černobajevkos aerodrome, Chersono srityje. Ukrainos kariškiai jau 20 kartų nugalėjo okupantus.

Tai pranešė prezidento vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius.

Anot jo, įsibrovėlių puolimas buvo 12 val., po kurio užfiksuotas užsitęsęs rusiškų sviedinių detonavimas.

„20-oji Černobajevka. Smūgis buvo 12 val. Detonacija vis dar vyksta“, – sakoma pranešime.

Karinį aerodromą Černobajevkoje Rusijos kariai naudoja kaip vadavietę ir lėktuvų bei sraigtasparnių bazę. Pirmą kartą šiame aerodrome įsibrovėliai įveikė pozicijas vasario 27 d. Tačiau po Ukrainos „Bayraktar“ dronų smūgio rusai toje pačioje vietoje pastatė savo naujus sraigtasparnius.

 

Mažiausiai du kartus Černobajevkoje buvo sunaikinti aukšti Rusijos kariuomenės pareigūnai, tarp jų ir Rusijos 8-osios armijos vadas generolas leitenantas Andrejus Mordvichevas.

Tuo pat metu Rusijos kariuomenėje jau kilo panika vien pagalvojus apie Černobajevką. Todėl norėdami priversti kariuomenę eiti į frontą, rusų vadai griebiasi melo: neva kariai ginsis, o ne puls.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(64)
(2)
(62)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: