[Žinios trumpai] Gera žinia! Gynybos ministerija pasakė, ką iš tikro reiškia Rusijos Dūmos planai uždrausti karių mainus iš „Azovo“  ()

Ukrainos gynybos viceministrė Anna Malyar Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatų planus uždrausti iškeisti Mariupolio gynėjus į rusų karo belaisvius laiko vidine propaganda.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-18 [Žinios trumpai] Gera žinia! Gynybos ministerija pasakė, ką iš tikro reiškia Rusijos Dūmos planai uždrausti karių mainus iš „Azovo“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Malyar tai pasakė per instruktažą Kyjive.

„Kalbant apie Valstybės Dūmą, tai yra politinis pareiškimas, skirtas vidaus propagandai ir vidaus politiniams procesams Rusijos Federacijoje. Iš mūsų pusės galime pasakyti, kad derybų procesas tęsiasi, o šiuo metu vyksta pati gelbėjimo operacija“, – sakė A. Malyar.

Rusijos Federacijos Valstybės Dūma rengia įstatymą, draudžiantį keistis iš Mariupolio išvežtais ukrainiečių specialiųjų pajėgų būrio „Azovo“ kariais.

Gegužės 16 dieną 53 sunkiai sužeisti „Azovo“ kariai buvo evakuoti iš „Azovstal“ į gydymo įstaigą okupuotame Novoazovske. Dar 211 žmonių humanitariniu koridoriumi buvo nuvežti į Olenevką. Prieš sugrąžinant juos namo planuojami mainai.

 

Ministro Pirmininko pavaduotoja Irina Vereščiuk sakė, kad vakar buvo evakuota daugiau nei pusė šimto sužeistų karių. Ukrainos kariškių gelbėjimo operacija iš Mariupolio gamyklos „Azovstal“ tęsiasi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(36)
(1)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: