[Žinios trumpai] Labai pavojinga situacija į šiaurę nuo Popasnos: ukrainiečius iš šiaurės supa keli batalionai, skubiai metamas pastiprinimas kontratakai (Žemėlapis)  ()

Kelios rusų bataliono taktinės grupės su oro parama, atrodo, eina link Popasnos, greičiausiai bandydamos prasiveržti į vakarus nuo miesto.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-20 [Žinios trumpai] Labai pavojinga situacija į šiaurę nuo Popasnos: ukrainiečius iš šiaurės supa keli batalionai, skubiai metamas pastiprinimas kontratakai (Žemėlapis)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė OSINTdefender bendruomenė , kuri analizuoja informaciją apie įvykius karo zonoje Ukrainoje.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos rizikuoja būti apsuptos RF ginkluotųjų pajėgų, tačiau, kaip sakoma bendruomenėje, pastiprinimas perduodamas ir ukrainiečiams.

Didelė tikimybė, kad Ukrainos pajėgos į šiaurę nuo Popasnos rizikuoja būti apsuptos Rusijos pajėgų, besiveržiančių link Bakhmuto, nors tikimasi, kad ukrainiečių pastiprinimas sustabdys proveržį.

Rusijos kariai sustiprino pastangas judėti į šiaurę ir vakarus nuo Popasnajos, ruošdamiesi mūšiui už Severodonetską, savo ruožtu pažymėjo Amerikos karo studijų institutas .

 

Generalinio štabo teigimu , rusai jau net bandė šturmuoti Severodonetską, bet nepavyko.

Rusijos pajėgos taip pat nesėkmingai bandė prasiveržti pro Ukrainos gynybą į vakarus ir į rytus nuo Avdiivkos ir smarkiai apšaudė šią sritį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(6)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: