[Žinios trumpai] Girkinas pasakė savo nuomonę apie „Azov“ - kardinaliai priešingą, nei oficiali Rusijos propaganda  ()

Buvęs Donecko sukilėlių vadas, į atsargą išėjęs FBS pulkininkas ir garsus teroristas Igoris Girkinas dažnai kritikuoja Rusijos invaziją į Ukrainą. Jo nuomone, ji vyksta nepakankamai intensyviai. Be to, dabar jis pritarė Ukrainos valdžios pareiškimui, kad „Azov“ užbaigė savo misiją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-20 [Žinios trumpai] Girkinas pasakė savo nuomonę apie „Azov“ - kardinaliai priešingą, nei oficiali Rusijos propaganda  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Iš karinės pusės, „Azov“ savo užduotį įvykdė 100 %. Iš politinės pusės - irgi. Ir toliau vykdo“, pažymėjo Girkinas, kuris save laiko rusų nacionalistu.

Kai Kyjivas paskelbė apie vykstančią „Azovstal“ gamyklos evakuaciją, buvo teigiama, kad kariams ten nebėra prasmės būti - jie įvykdė savo užduotį. Pikti komentarai ir rusų propagandistai tai įvertino kitaip - „pasidavė“.

Girkinas taip pat teigia, kad rusų situacija Ukrainoje komplikuosis, nes ukrainiečiai turi vis daugiau 155 mm haubicų, įskaitant ir savaeiges. Tai - labai pajėgūs ginklai, leidžiantys tiksliai naikinti rusų pozicijas.

(133)
(5)
(128)

Komentarai ()

Susijusios žymos: