[Žinios trumpai] Rusija surado silpną Ukrainos vietą - štai kaip gali prispausti deryboms  (3)

Silpnoji Ukrainos pusė – meilė savo žmonėms.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-25 [Žinios trumpai] Rusija surado silpną Ukrainos vietą - štai kaip gali prispausti deryboms  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak politkos analitikės Marijos Kučerenko, Kremlius suprato, kad silpnoji Ukrainos pusė – meilė savo žmonėms, ko Rusijoje ir nė su žiburiu nesurasi. Pasak jų: „bobos prigimdys naujų“.

Dabar - Ukrainos ir Rusijos derybos faktiškai yra sustabdytos. Viskas, apie ką gali kalbėti šių šalių atstovai, yra humanitariniai klausimai. Tačiau dabar, nelikus „žaliųjų koridorių“, labai sunku įsivaizduoti, kokia bus nauda rusams iš okupuotų Chersono, Berdjansko, Melitopolio, Volnovachos miestų. Mainų klausimas sprendžiamas kitais būdais. To pavyzdys gali būti Mariupolio gynėjų pasitraukimas iš „Azovstal“ gamyklos patalpų. Apie tai ekspertai kalba straipsnyje: „ Derybų nebus“.

„Rusija yra įpratusi manipuliuoti humanitariniais klausimais. Ji kalba apie karo belaisvių mainus tada, kai jai reikia spręsti sau svarbius ir aktualius klausimus“, – sako politikos analitikė Marija Kučerenko.

 

„Rusija suprato kokia Ukrainos silpnoji pusė - mes nesame abejingi savo žmonėms. Mes mylime savo žmones ir rūpinamės jais. Tai Rusijoje „bobos prigimdys naujų“, tai Rusijoje nėra negrįžusių iš karo, nes viskas slepiama. O mums kiekviena mirtis yra tragedija ir jei bus galimybė kalbėti apie žmonių gelbėjimą - Ukraina kalbės."

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(4)
(29)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: