[Žinios trumpai] Rusijos draugas Girkinas rėžė skambią kalbą: „specialioji operacija“ Ukrainoje visiškai žlugo, Lenkija turi slaptų planų dėl Ukrainos  (1)

Niekas negalėtų apkaltinti teroristo Igorio Girkino prorusiškumu. Jis - buvęs Donecko separatistų vadas, giliai prorusiškas Ukrainos ir laisvės priešas. Tačiau rusų „specialioji karinė operacija“ jam nepalieka gero įspūdžio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-26 [Žinios trumpai] Rusijos draugas Girkinas rėžė skambią kalbą: „specialioji operacija“ Ukrainoje visiškai žlugo, Lenkija turi slaptų planų dėl Ukrainos  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristas Girkinas teigia, kad operacija jau žlugo. Jis mano, kad pasaulis patikėjo Ukraina, todėl dabar remia ją kiek tik gali.

„Visas taip vadinamas civilizuotas pasaulis stumdosi alkūnėmis ir skuba padėti Ukrainai: Australija, Naujoji Zelandija... Prieš tris mėnesius niekas nekalbėjo, kad Švedija ir Suomija jungsis prie NATO. Dabar ne šiaip ketina - jų prisijungimas prie NATO yra tik kelių dienų reikalas“, teigia Girkinas.

Įdomu, kad Girkinas kartoja Kremliaus nesąmones, kad Lenkija planuoja užpulti Ukrainą. Pasak jo - tai vienas iš darbotvarkės punktų, Lenkijos ir Ukrainos prezidentai ruošia tam teisinius pamatus. „Kalbame apie Lenkijos ir Ukrainos susijungimą į tam tikrą konfederaciją“, teigia Girkinas.

 

„Gaila, bet šiuos faktus turiu pasakyti tiesiai, net jei Kremlius to nedaro - specialioji karinė operacija žlugo“, teigia Girkinas.

(9)
(2)
(7)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: