[Žinios trumpai] Kadyrovcai jau giriasi Severodonetsko užėmimu: Ukraina skelbia kaip yra iš tikro  ()

Severodonetskas priešui nesvetingas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-30 [Žinios trumpai] Kadyrovcai jau giriasi Severodonetsko užėmimu: Ukraina skelbia kaip yra iš tikro  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Severodonetske priešui nesiseka. Rusų grupė vis dar randasi viešbutyje „Mir“ Severodonecko apylinkėse, iš kurio šiuo metu neturi galimybės  pasitraukti.

Nacionalinio teletono eteryje apie tai pranešė S. Gaidai. Ukrainos ginkluotosios pajėgos reguliariai apšaudo ten besislapstančius rusus.

„Viešbutyje jie (rusai - red.) patiria didelių nuostolių, nes yra nuolat apšaudomi. Jie ten slepiasi, negali ištrūkti", – dabartinę situaciją mieste apibūdino Gaidai.

Be to, Gaidai pakomentavo gandus apie tariamą miesto užgrobimą. OVA vadovas pažymėjo, kad gyvenvietė yra visiškai kontroliuojama Ukrainos pajėgų.

„Kadyrovo tiktokeriai jau nufilmavo vaizdo įrašą kažkokios vėliavėlės fone, teigdami, kad Severodonetskas yra jų rankose. Patikinu, tai melas, miestas mūsų rankose ... Kviečiu bet kurį tiktokerį padaryti vaizdo įrašą (tikiuosi, kad jis bus paskutinis) kažkur iš miesto centro, o ne prie kažkokio neaiškaus stendo vėliavos fone“, – pridūrė Gaidai.

Karas Ukrainoje: dabartiniai duomenys

Priešas sutelkė savo pastangas į Lugansko ir Donecko sričių užėmimą. Šiuo metu įnirtingos kovos dėl Severodonecko tęsiasi: okupantai užėmė viešbutį miesto pakraštyje, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos bando juos iš ten išvyti.

 

Rusijos kariuomenė taip pat bando veržtis slaviška kryptimi. Priešo kariai šalia Kupjansko, Charkovo sričių dislokuoja papildomą įrangą. Kai kuriose gyvenvietėse rusai bandė plėtoti puolimą – buvo nugalėti ir atsitraukė.

Rusija ir toliau bombarduoja Ukrainos miestus, terorizuoja civilius gyventojus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(0)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: