[Žinios trumpai] Saugumo tarnyba paviešino vaizdus iš Kadyrovco telefono - nufilmuotas įnirtingas mūšis miške, naudojo visus ginklus kiek tik turi, nugalėtojas aiškus (Video)  ()

Kadyroviečiai Ukrainoje buvo praminti „TikTok“ armija, nes jie čia, regis, norėjo tapti socialinių tinklų žvaigždėmis. Į Ukrainos saugumo tarnybos rankas pateko vieno kadyroviečio telefonas, kuriame yra įdomių vaizdo įrašų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-31 [Žinios trumpai] Saugumo tarnyba paviešino vaizdus iš Kadyrovco telefono - nufilmuotas įnirtingas mūšis miške, naudojo visus ginklus kiek tik turi, nugalėtojas aiškus (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vietoje to, kad kautųsi su Ukrainos gynėjais, šie Putino pėstininkai didvyriškai kovoja su... pušimis viename Luhansko regiono miške. Žinote, kiek RPG šūvių reikia, kad sukurtum gerą didelio mūšio video? Pažiūrėkite patys. 20 minučių „TikTok“ ir beveik laimėjote mūšį prieš tris pušis“.

Štai keli kadyroviečių įrašai, įskaitant RPG prieš pušis

 

Vaizdo įraše čečėnai tikrai kovoja su pušimis. Vaizdo įrašas net neatrodo tikroviškai. Tikruose mūšių įrašuose kadyroviečiai dažniausiai gauna į kaulus, nes bėgioja be priedangos arba neorganizuotai atsitraukia.

(30)
(0)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: