Žiūrim ką turim: liepos 14 d. istorinio skrydžio pro Plutoną kadrai (Tiesioginė transliacija)  (2)

Šiandien dar vienos specialios tiesioginės transliacijos metu NASA pasauliui parodys zondo New Horizons istorinio priartėjimo prie Plutono metu gautus nykštukinės planetos ir jo mėnulio Charono ryškiausius kadrus. Jau dabar mokslininkai atvirai kalba, kad Plutonas nenuvylė. O šįvakar į labiausiai kerinčius jo kraštovaizdžio akcentus turėsime progą pažvelgti iš beprotiškai arti – su tiesioginiais misijos mokslininkų komentarais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

New Horizons misijos darbuotojai komentuos naujausius zondo parsiųstus Plutono ir Charono kadrus. Tiesioginės transliacijos pradžia – šįvakar (liepos 15 d., trečiadienį), 22:00 val. Lietuvos laiku.

Tiesioginė transliacija (nuo 22:00 val.)


JAV Nacionalinis Gamtos istorijos muziejus Niujorke taip pat šventė istorinį zondo New Horizons skrydį pro Plutoną, transliuodami "Pusryčius su Plutonu" – ryto renginį, kurio metu buvo rodoma kompiuteriu sumodeliuotos realiuoju laiku prie Plutono artėjančio zondo vizualizacijos ir specialistų komentarai iš New Horizons misijos būstinės. Šios laidos kartojimą galite pažiūrėti žemiau:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(25)
(20)
(5)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: