10 nuostabių nuotraukų iš Scott Kelly kelionės (Foto)  (2)

Astronautas Scottas Kelly'is grįžo iš 340 dienų misijos Tarptautinėje kosmoso stotyje (TKS). Rekordinėje misijoje Kelly'is ir Rusijos kosmonautas Michailas Kornienko kosmose praleido kone metus, ir mokslininkai tikisi gauti naujų žinių apie ilgą mikrogravitacijos poveikį, kas padės rengiantis būsimoms pilotuojamoms misijoms į Marsą.Pastaruosius metus vadas Kelly'is ne tik buvo TKS vadas ir atliko svarbius mokslinius eksperimentus, bet ir aktyviai populiarino mokslą, skelbdamas neįtikėtinas nuotraukas savo Twitter paskyroje. Pateikiame geriausius kadrus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-03-03 10 nuostabių nuotraukų iš Scott Kelly kelionės (Foto)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią pribloškiamą spalvotą nuotrauką Kelly'is paskelbė vasarį. Joje matosi Alžyro Tassili N'Ajjer nacionalinis parkas

Šiame tvite, Kelly'is sakė: "#Bahamas, jūsų akvarelės potėpiai visad džiugina akį.“ Karibų archipelagas nufotografuotas praėjusią liepą.

Ši gvaizdūnė buvo pirmoji gėlė išauginta kosmose. Kelly'is padarė šią nuotrauką sausį.

"#GoodMorning #Egypt! Tavo spalvos nenustoja stulbinti! #YearInSpace " parašė Kelly'is, padaręs šią žavingą Egipto Wadi Al-Jadid provincijos nuotrauką.

„207 diena, saulėlydis virš Indijos vandenyno su geltona horizonto juosta,“ rašoma šiame tvite. Geltona juosta yra atsispindėjusi atmosferoje Saulės šviesa.

Uraganas Patricia buvo antras pagal stiprumą tropinis ciklonas ir jis nusinešė šešias gyvybes. Regėdamas jį virš Meksikos, Scottas Kelly'is pažymėjo, kad jis atrodo labai grėsmingai.

Šioje neįtikėtinoje nuotraukoje matoma praėjusio rugpjūčio pašvaistė.

Mūsų kosminiai namai, – Žemė ir Paukščių Takas regimi šioježavingoje nuotraukoje.

Per debesis matosi Alpės ir visas Italijos batas. Jis patvitino šį vaizdą sausį.

Tibete esančio sūraus La’nga Co nuotrauka. Sanskrito kalba šis pavadinimas reiškia „demonų ežeras“, mat jame nėra žuvų ir augalų. Kelly'is šią nuotrauką irgi paskelbė sausio mėnesį.

Alfredo Carpineti
www.iflscience.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Input.lt
Input.lt
(44)
(0)
(44)

Komentarai (2)