Kaip sausas namų oras kenkia Jums ir namams?  ()

Šildymo sezonas daugeliui neatsiejamas nuo labai išsausėjusios kūno odos. Daugelis galvoja, kad ši estetinę problema yra vienintelė ir kantriai laukia balandžio mėnesio, kai oras namuose dažniausiai natūraliai tampa kiek drėgnesnis. Visgi, toli gražu ne tiek, kiek reikia. Optimali drėgme namuose turi siekti apie 40-60 procentų, tačiau praktika rodo, kad net ir vasaromis, kai dirbtinio šildymo patalpose nėra, oras namuose yra per daug sausas. Tokiu atveju geriausia pagalba yra oro drėkintuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oda tampa labai sausi

Oro drėkintuvas pirmiausia reikalingas dėl to, kad jis gali padėti sumažinti labai sausos ir dažniausiai dėl to perštinčios odos atsiradimą. Žinoma, reikia naudoti ir kremus bei aliejus, kurie problemą gali padėti sumažinti kuo greičiau. Tačiau tai tik laikinas problemos naikinimo būdas. Pirmiausia reikia pasirūpinti, kad oras patalpose būtų kuo drėgnesnis. Ir tam geriausiai padeda drėkintuvai, kuriuos galite įsigyti orodrekintuvas.lt.

Sausi plaukai

Dažniausiai greta labai sausos odos daugelis skundžiasi, kad jų plaukai taip pat tampa labai sausi. Jie pradeda skilinėti, taip pat atsiranda pleiskanų. Nors dažniausiai skundžiasi moterys, kurios turi ilgesnius plaukus, tačiau problema kankina ir vyrus. Jau esant problemai, kaip ir prieš tai, siūlome naudoti drėkinančius plaukų kondicionierius ir pasirūpinti oro drėkintuvais namuose.

Akių dirginimas

Dar viena gana dažnai pasitaikanti sauso oro problema yra akių dirginimas. Dažniausiai nosis tampa ne sausos, tačiau taip pat ir labai niežti, kai kurie vakare, po vienos dienos, jaučiasi labai pavargę, net TV žiūrėjimas tampa itin varginantis.

 

Kosulys

Tiek per sausas, tiek per drėgnas oras namuose gali prisidėti prie to, kad kosulys tampa Jūsų gyvenimo palydovu. Dažniausiai esant per sausam orui jis yra ne tik labai skaudus, tačiau ir nuolatinis, tai yra, atrodo, kad niekaip nepavyksta atsikosėti.

Energijos trūkumas

Galiausiai, dažnas nustemba, tačiau sausas oras taip pat gali turėti gana didelę įtaką jūsų nuotaikai, taip pat ir energijai. Jeigu labai dažnai jaučiatės pavargę, gali būti, kad oras namuose yra per daug sausas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()