Stojimo į aukštąsias mokyklas rezultatai atkeliaus SMS žinutėmis  (0)

Į universitetus ir kolegijas stojantys abiturientai savo stojimo rezultatus patogiai ir greitai galės sužinoti SMS žinutėmis. Tokias galimybes sudarys informacijos telefonu paslaugų lyderės Lietuvoje „Lintel“ teikiama paslauga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paslauga antrus metus teikiama bendradarbiaujant su Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacija bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO), kuri vykdo bendrąjį priėmimą į  universitetus ir  kolegijas. Prognozuojama, kad aukštosios mokyklos šiemet sulauks maždaug 40 tūkst. stojančiųjų. Sužinoti priėmimo rezultatus galima siunčiant SMS žinutę numeriu 1667. Paslaugos užsakymo (SMS siuntimo) kaina yra 30 centų, atsakymo – 70 centų.

Pirmajame stojimo etape teksto laukelyje reikia be tarpų įrašyti abituriento registracijos Internetinėje stojančiųjų aptarnavimo sistemoje (ISAS) numerį. Antrajame stojimo etape prieš registracijos numerį reikia įrašyti raides „LK“ (pvz., LK 12345678). Norint sužinoti papildomo trečiojo stojimo etapo rezultatus, prieš numerį žinutėje reikia įrašyti raides „LP“ (pvz., LP 12345678).

Pirmuosius stojimo pakviestųjų rezultatus galima bus sužinoti jau liepos 23 dieną. Žinutes su rezultatais bus galima gauti ir liepos 29 d. – jau bus žinomi pakviestųjų antrojo etapo sąrašai. Rugpjūčio 9 dieną bus skelbiami papildomo priėmimo rezultatai.

TEO LT, AB įmonių grupei priklausančios „Lintel“ generalinio direktoriaus Remigijaus Šerio teigimu, šią paslaugą abiturientai bei jų artimieji itin vertina dėl patogumo ir paprastumo. Praėjusią vasarą ja pasinaudojo maždaug 90 proc. stojančiųjų į aukštąsias mokyklas ir kolegijas.

LAMA BPO prezidento, profesoriaus Prano Žiliuko teigimu, kuo patogiau ir paprasčiau stojantieji gaus informaciją apie savo stojimo rezultatus, tuo daugiau jie turės laiko apsispręsti, ar kvietimas jiems priimtinas, ar jie dalyvaus kitame stojimo etape.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: