IBM pripažinta internetinių socialinių platformų rinkos lydere  (0)

Tarptautinė rinkos tyrimų bendrovė IDC pripažino IBM internetinių socialinių platformų rinkos lydere pagal bendras pajamas už programinę įrangą 2009 metais. Pasak IDC ataskaitos, bendros pajamos pasaulinėje socialinių platformų rinkoje praeitais metais siekė 369,7 mln. JAV dolerių ir nuo 2008 metų išaugo 55 proc.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

IDC ekspertų teigimu, socialinės kompiuterinės sistemos žymi naujas technologines tendencijas organizacijose, o klientai, darbuotojai, verslo partneriai ir tiekėjai ieško paprastesnių būdų komunikuoti ir dalintis informacija. Internetinėmis socialinėmis platformomis IDC įvardija ne tik socialinių tinklų programas, bet ir visą techninę bei programinę įrangą, skatinančią atvirą dvipusę komunikaciją.

„IBM socialine programine įranga naudojasi daugiau nei 35 proc. iš 100 sėkmingiausių pasaulio kompanijų sąraše esančių įmonių“, - teigia „IBM Lietuva“ vadovas Irmantas Kandratavičius. „Tai rodo, jog IBM socialinės kompiuterinės sistemos ir web 2.0 technologijos vertinamos visų dydžių organizacijose ir padeda joms veikti sumaniau, tapti lankstesnėmis ir skatina inovacijas“.

„IBM Lotus Connections“ programinė įranga leidžia organizacijos darbuotojams vystyti  savo socialinį tinklą ir greičiau įvertinti verslo galimybes remiantis ne tik savo, bet ir kitų darbuotojų kompetencija. „Lotus Live Connections“ yra inovatyvi komunikavimo platforma, leidžianti darbuotojams keistis bylomis ir dokumentais, bendrauti žinutėmis realiu laiku bei sklandžiau organizuoti įmonės veiklą.

Anksčiau IBM atliktas įmonių vadovų tyrimas atskleidė, kad net 98 proc. vadovų mano, jog jų vadovaujamoms organizacijoms reikia naujų būdų veiklai organizuoti, o kiekvienas įmonės darbuotojas dėl neefektyvių procesų per savaitę iššvaisto net 5,3 valandos, iš jų 2 valandas – informacijos ir patarimų paieškai organizacijos viduje. Daugiau informacijos apie IBM – www.ibm.com ir www.ibm.com/lt/.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: