„IBM Lietuva“ įvertino geriausius 2010 m. verslo partnerius  (0)

Informacinių technologijų kompanija „IBM Lietuva“ tradiciškai įvertino geriausius verslo partnerius praėjusiais metais. Ne pirmus metus geriausiu „IBM Lietuva“ partneriu pripažinta bendrovė „ATEA“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis įvertinimas įmonei suteiktas už sėkmingiausiai taikomus IBM sprendimus bei daugiausiai parduotų bendrovės produktų. Antra vieta geriausių IBM verslo partnerių sąraše atiteko įmonei „Baltic Amadeus infrastruktūros paslaugos“, o trečioji – bendrovei „Sintagma“. Pastaroji geriausia pripažinta ir „System p” produktų pardavimų kategorijoje.

„ATEA“ taip pat įvertinta kaip pardavusi daugiausiai „System x” šeimos tarnybinių stočių, o „Baltic Amadeus infrastruktūros paslaugos“ – duomenų saugyklų pardavimų kategorijoje. Sparčiausiu augimu iš visų „IBM Lietuva“ partnerių išsiskyrė bendrovės „Alna Intelligence“ bei UAB „Tieto Lietuva“. Pirmoji apdovanota sparčiausio augimo  techninės, o antroji programinės įrangos kategorijose.

„IBM Lietuva“ atstovų teigimu, modernioje informacinių technologijų rinkoje aukštų tikslų siekti galima turint tik patikimus ir iššūkius vertinančius partnerius. Būtent todėl visame pasaulyje pažangiausius sprendimus kuriančiai ir taikančiai IBM ilgametė partnerystė su Lietuvoje dirbančiomis informacinių technologijų įmonėmis yra vienas didžiausių prioritetų.

Iš viso šiais metais „IBM Lietuva“ įvertino devynias informacinių technologijų įmones dvylikoje kategorijų.  „IBM Lietuva“ bendradarbiauja su daugeliu technine bei programine įranga prekiaujančių šalies įmonių. Bendrovės verslo partneriai dalyvauja specialioje „IBM PartnerWorld” programoje, kuri skirta partnerių mokymui, kvalifikacijos kėlimui ir sertifikavimui. „IBM Lietuva“ verslo partnerius vienija „IBM verslo partnerių klubas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: