IBM kviečia studentus išmėginti savo verslo konsultavimo žinias  (0)

Informacinių technologijų bendrovė „IBM Lietuva“ kviečia Lietuvos IT ir ekonomikos krypčių studentus dalyvauti konkurse „IBM Business Run 2011“. Antrą kartą rengiamo konkurso metu studentai išmėgins savo žinias ir gebėjimus verslo procesų konsultavimo ir IT sistemų modeliavimo srityse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Organizatorių teigimu, „IBM Business Run 2011“ dalyviams teks įveikti užduotis, su kuriomis verslo konsultantai susiduria praktikoje. Dalyvių komandos rengs projektus įsivaizduojamai įmonei, kuriuose atsiskleis jų gebėjimai įvertinti esamą įmonės padėtį, identifikuoti problemas ir pateikti kuo optimalesnius IT sprendimus joms spręsti.

Studentams teks atsižvelgti ir į lėšų bei laiko sąnaudas, todėl rengiant projektus prireiks ne tik techninių, bet ir analizės bei vadybos įgūdžių. Komandų projektus vertins „IBM Regional Capability Center in Baltic” konsultantai, o laimėtojams atiteks specialūs IBM prizai. Per vieno mėnesio laikotarpį „2011 Business Run“ dalyviams teks įveikti tris konkurso etapus.

„Ankstesniais metais organizuoti „IBM Business Run“ ir IBM programavimo konkursai parodė, kad turime tikrai daug gabių ir talentingų studentų, kurie jau dabar galėtų papildyti verslo ir IT konsultantų gretas“, – tegia „IBM RCC in Baltic“ vadovas Elijus Čivilis, - „Šiais metais norime suteikti progą būsimiems IT ekspertams susipažinti su šios srities specialistų kasdienybe ir padėti praktiškai išmėginti universitetuose įgytas teorines žinias“.

Studentai 3-5 asmenų komandas gali registruoti iki vasario 24 dienos socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje adresu http://www.facebook.com/IBMBusinessRun.  Užsiregistravę dalyviai kovo 1-2 dienomis bus pakviesti į įvadinius seminarus, kuriuose organizatoriai išsamiai paaiškins konkurso užduotis bei atsakys į visus iškilusius klausimus. Konkurso organizatoriai ragina dalyvauti IT ir ekonomikos studijų krypčių paskutinių bakalauro kursų ir magistrantūros programų studentus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: