Viskas, ką derėtų žinoti apie „Xbox“ papildymus  ()

Mėgstate žaidimus, trokštate išbandyti jų kuo daugiau ir norite pasinaudoti išskirtiniais naujausių žaidimų pasiūlymais? „Xbox gift card“ papildymas – tai universali, vieno mygtuko paspaudimu pasiekiama galimybė, kuria pasinaudoję galėsite pirkti naujausius žaidimus, sutaupyti nemažai pinigų, įsigyti skirtingas prenumeratas, pagerinti savo žaidimų įrangą ar tiesiog mėgautis naujausiais televizijos serialais ir filmais. Ar susidomėjote? Tuomet pateikiame visą informaciją, kurią derėtų žinoti apie „Xbox“ papildymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atverkite duris į naują žaidimų pasaulį

Ar šiandien rastumėte žmogų, kuris nemėgsta kompiuterinių žaidimų? Galbūt, tačiau tektų ilgai paieškoti. Nesvarbu, ar esate užkietėjęs žaidimų fanatikas, ar tiesiog mėgstate išmėginti skirtingus žaidimus laisvalaikiu: „Xbox“ papildymai yra tiesiausias kelias į jaudinantį ir nuotykių kupiną naujų žaidimų pasaulį. Naudojant tokius paskyros papildymus jums bei  jūsų draugams atsivers plačios galimybės išmėginti bet kokio žanro žaidimus – ar tai būtų RPG iššūkiai, ar komandinės šaudyklės.

Dar viena priežastis, kodėl „Xbox gift card“ papildymas yra puiki galimybė savo žaidimų patirčiai pagerinti – juo tiesiogiai bus papildoma „Xbox“ paskyros sąskaita, tad pinigai liks čia visam laikui (iki kol jų neišnaudosite). Dėl šios priežasties nereikės skubėti pirkti žaidimo iš baimės, jog įsigytas papildymas pradings: galite laukti ypatingų pasiūlymų, akcijų ar tiesiog progos, kuria norėtumėte sau pasidovanoti naują žaidimą. Tokiu būdu praleisti progos išmėginti naują, įtraukiantį žaidimą už žemiausią kainą bus tiesiog nebeįmanoma. Svarbu paminėti, jog už papildymą sumokėta suma gali būti mažesnė nei ta, kuri atsidurs jūsų „Xbox“ paskyroje, todėl galėsite įsigyti daugiau nei planavote.

Rinkitės skirtingas prenumeratas

Žaidimai nėra vienintelis pirkinys, kuriam galima panaudoti „Xbox“ papildymus – mėgstančiam žaidimus žmogui verta apsvarstyti galimybę pasirinkti „Xbox Game Pass“, „Xbox Live Gold“ arba „Xbox Game Pass Ultimate“ prenumeratas. „Xbox Game Pass“ prenumerata „atrakins“ daugiau nei 100 naujų žaidimų, skirtų konsolei arba stacionariam kompiuteriui. Verta paminėti, jog „Xbox gift card“ papildymai gali suteikti galimybę sujungti „Xbox Game Pass“ bei „Xbox Live Gold“ prenumeratas į vieną ir taip užtikrinti dar daugiau laisvės pramogoms.

Jeigu žaidimų vis neužtenka, naudojant papildymus galima gauti jų dar daugiau: pasirinkę „Xbox Game Pass Ultimate“ prenumeratą, turėsite galimybę kiekvieną mėnesį nemokamai gauti dar 2–4 žaidimus. Pastarieji papildys jūsų virtualią kompiuterinių žaidimų biblioteką visam laikui. Taigi, vienas didesnės vertės „Xbox“ papildymas gali reikšti visas tris prenumeratas viename – tai daugiau nei 100 žaidimų, pirmenybė išbandyti išskirtinius „Xbox“ žaidimų pasiūlymus bei kiekvieną mėnesį džiaugtis naujais nemokamais žaidimais.

Gerinkite savo žaidimų įrangą

„Xbox gift card“ papildymai atveria galimybes įsigyti begalę naujų žaidimų, gauti puikias nuolaidas, geriausius pasiūlymus ir nepakartojamas prenumeratas. Vis dėlto, tai dar nėra viskas, ką galite gauti turėdami papildymą – nepamirškite, jog galite pasirūpinti ir nauja savo žaidimų įranga. Nesvarbu, ar šiuo metu dairotės naujos konsolės, ar jums jau seniai reikalingi nauji pulteliai, patogi klaviatūra, ausinės. Visa tai ir dar daugiau galima atnaujinti kartu su „Xbox“ papildymais.

Visos šios ir dar daugiau galimybių atveria naują, jaudinančią žaidimų patirtį, ir tam tereikia papildymo. Visiška laisvė išsirinkti tai, ko nuoširdžiai norite ir trokštate, o tuo pat metu sutaupyti nemažai pinigų – pati geriausia dovana, kurią galite įteikti sau.

Mėgstantiems filmus ir televizijos serialus

Jeigu labiau mėgstate ne žaidimus, o televizijos serialus ar filmus, tai ne problema – pasinaudoję „Xbox gift card“ papildymu galėsite mėgautis aukštos kokybės kino patirtimi. Tokiu būdu galima pirkti jau pamėgtus filmus arba juos išsinuomoti. Jeigu išsinuomoję pamatysite, jog verta investuoti pinigus – tuomet tiesiog galėsite filmą įsigyti ir pridėti jį prie savo asmeninės videotekos.

Labai panašiai papildymų naudojimo sistema taikoma ir televizijos serialams. Galite parsisiųsti vieną seriją, susipažinti su serialo idėja, aktoriais ir atliekamais vaidmenimis, o jei visa tai paliko gerą įspūdį, investuokite į daugiau serialo serijų arba nusipirkite ištisus sezonus. Vienas papildymas – visiška laisvė išsirinkti, ką žiūrėti, kiek žiūrėti ir dalintis įspūdžiais su artimaisiais bei draugais.

Vienas bet kokio dydžio vertės „Xbox gift card“ papildymas gali suteikti visišką laisvę pasirinkti, tuo pat metu padėdamas sutaupyti pinigų. Pasinerkite į pramogų pasaulį, išbandykite naujausius žaidimus, atsinaujinkite žaidimų įrangą ir mėgaukitės geriausiais kino kūriniais – tai paprasta, tereikia pasipildyti virtualią sąskaitą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: