XXI amžiaus kišeniniai kompiuteriai: išmanieji telefonai  ()

Kiekvieną dieną mobilieji įrenginiai tampa vis sudėtingesni, o šiandien jie nėra tie patys, kurie buvo prieš 10 metų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mobilieji telefonai yra kompiuteriai, kurie telpa į švarko kišenę ar piniginę. Jie siūlo neribotas galimybes, bet kaip dažnai mes jas naudojame? Išmaniųjų telefonų savininkai dažniausiai naudoja įrenginį skambindami ar siunčiant pranešimus, tačiau išmanusis telefonas gali daryti tą patį, ką ir stalinis kompiuteris.

Tiesą sakant, prietaisas yra patobulinta mygtuko telefono versija, panaši į kompiuterį. Galinga daugiafunkcinė operacinė sistema yra pagrindinis išmaniojo telefono ir mobiliojo telefono skirtumas. Galimybė įdiegti papildomas programas, tokias kaip failų tvarkyklė, dokumentų peržiūros ir redagavimo ar knygų skaitymo programos, galimybė gauti ir siųsti el. laiškus, naršyklė, skirta lengvai naršyti internete, pranešimų programos ir kt. Telefonai idealiai tinka darbui ir mokslams, taip pat žaidimams. 

 

Įdiekite jums aktualias ir įdomias programas, tokias kaip orų programos, vaizdo ir nuotraukų redaktoriai, socialinė žiniasklaida, žemėlapiai ir kelionių vadovai, žaidimai ar švietimo programos. Daugelis telefonų leidžia naudoti palydovinę navigaciją, nes juose yra GPS modulis, todėl visada galite rasti tinkamą adresą arba išvengti eismo spūsčių.

Svarbu pažymėti, kad išmanieji telefonai leidžia atlikti kelias užduotis vienu metu. Galite naudoti skaičiuoklę ir lygiagrečiai rašyti el. laišką arba atsakyti į gaunamą teksto pranešimą. Naudodamiesi mygtukiniu  įtaisu, pirmiausia turėsite uždaryti skaičiuoklės programą, tada atidaryti pranešimų aplanką, t. y. prarasti visus rezultatus, uždarę vieną programą, kad galėtumėte perjungti į kitą.

 

Gamintojai stengiasi pateikti savo klientams tinkamiausius sprendimus, nepamiršdami skirtingų poreikių ir finansinių galimybių, todėl telefonai parduotuvėse yra skirtingų kainų kategorijų. Internetinė parduotuvė RDE.LT savo klientams taip pat siūlo galingus ir modernius išmaniuosius telefonus, kurie patenkins net ir reikliausius vartotojus. Asortimente yra ne tik telefonai, bet ir praktiški bei naudingi priedai - įkrovikliai, adapteriai, dėklai ir apsauginiai stiklai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: